Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Okrugli stol računovođa "Bez računovođa se ne računa"
 
Nakon uspješnog Okruglog stola računovođa održanog u Zagrebu, Hrvatska obrtnička komora i Udruženje obrtnika Zadar organiziraju Okrugli stol računovođa u Zadru.

 

Okrugli stol pod nazivom „Bez računovođa se ne računa“, održat će se

u srijedu, 10. listopada 2018. godine, u Coin coworking prostoru u Zadru, na adresi Put Murvice 16/II, s početkom u 10:00 sati.

 

Računovođe se svakodnevno susreću s brojnim promjenama zakona i propisa te kratkim vremenom za njihovo provođenje u praksi. Jedan od njihovih najvažnijih zadataka jest da prenose  znanje klijentima, upoznaju ih i upozoravaju na što sve treba paziti kako se ne bi prekršili propisi. 

Stoga uz redovan posao, uvijek moraju imati spremne odgovore na brojne upite i zahtjeve, kako klijenata, tako i zakonodavca. Pri tome se od njih očekuje točnost i nepogrešivost, a uz to su opterećeni obvezama koje se ne tiču računovodstvene struke.

Uz sve izazove s kojima se suočavaju u okviru kompleksnih i zahtjevnih radnih zadataka, računovođe su suočene s problematikom licenciranja.

O svemu navedenom kao i o problemu obrazovanja budućih kadrova za računovodstvo te suradnji predstavnika računovođa s mjerodavnim institucijama u okviru Okruglog stola računovođa razgovarat će predstavnici Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Porezne uprave, Hrvatske udruge poslodavaca, časopisa Računovodstvo revizija i financije, Inicijative profesionalnih računovođa Hrvatske, Hrvatske udruge računovođa.

Raspravom će moderirati Đurđica Mostarčić, predsjednica Sekcije računovođa pri HOK-u.

Ovim Okruglim stolom želi se doprinijeti nastojanjima da se rastereti poslovanje računovodstvenih servisa i pojednostavi poslovanje obrtnika i poduzetnika.

Za sudjelovanje se možete prijaviti u Udruženje obrtnika Zadar  na kontakte u nastavku:

tel.: 023/213–379, 213–678 ili putem e-maila na: info@uoz.hr.

Broj sudionika  je ograničen te Vas molimo da svoje mjesto osigurate svojom prijavom do ponedjeljka, 1. listopada 2018. godine. 
21/09/2018 - 12:51
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.