Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
JAVNI POZIV za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima za 2018. godinu
 
Grad Zadar je petu godinu za redom objavio Javni poziv za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima

 

 

Korisnici potpora su obrtnici, vlasnici tradicijskih i umjetničkih obrta čije je prebivalište kao i sjedište obrta na području grada Zadra, koji obavljaju djelatnost tijekom cijele godine i koji obavljaju djelatnost s popisa tradicijskih i umjetničkih obrta iz članka 3. Pravilnika o kriterijima i načinu dodjele potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima. U javnom pozivu koji Vam dostavljamo u privitku, nalazi se popis obrta koji su obuhvaćeni ovom potporom. Pored navedenih obrta, potpore će se, prema prijedlogu Povjerenstva, dodjeljivati i za razvoj drugih tradicijskih i umjetničkih obrta.

 

Sredstva potpore dodjeljuju se za aktivnosti provedene u 2018. godini, a najviše se može dodijeliti 20 potpora. Najviši pojedinačni iznos potpore može iznositi najviše 10.000,00 kuna godišnje. Ukoliko ukupni iznos zahtjeva za potpore iznosi više od planiranih Proračunom Grada Zadra, odobreni iznosi po zahtjevima umanjiti će se svima u jednakom postotku.

Javni poziv, kao i ostalu dokumentaciju za prijavu možete preuzeti na web stranici Grada Zadra u nastavku: http://www.grad-zadar.hr/vijest/natjecaji-35/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-tradicijskim-i-umjetnickim-obrtima-za-2018-godinu-4696.html

Javni poziv je otvoren mjesec dana od dana objavljivanja, odnosno do 10. studenog 2018. godine.  Prijave se podnose Gradu Zadru na način naveden u Javnom pozivu.

  

10/10/2018 - 13:16
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.