Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
HOK sufinancira nastup članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu
 
Hrvatska obrtnička komora organizira kolektivan nastup članova HOK-a i s 50% troškova sufinancira standardno uređen izložbeni prostor na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2019. (IHM 2019.)
 

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u Svijetu sa preko 1.100 izlagača iz preko 60 država Svijeta, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od 25 godina, a koji će posjetiti preko 120.000 posjetitelja.

 

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2019. godine održava se u 7 moderno opremljenih paviljona sajma, paralelno sa sajmom „GARTEN MŰNCHEN 2019.“,  na površini izlaganja od 75.000 m2 koja obuhvaća tematski grupe izlaganja: „TEHNIKA I TRANSPORT“, „GRADNJA I MODERNIZACIJA“, „STANOVANJE I UREĐENJE“, „OBRTNIŠTVO I MALO PODUZETNIŠTVO KAO GENERATOR RAZVOJA GOSPODARSTVA“, a branše koje se prezentiraju na sajmu, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju sljedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, izrade dijelova za vozila i strojeve, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

 

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu“ključ u ruke”, uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 118,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 147,50 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Puna cijena izlaganja po principu „ključ u ruke” standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 236,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno 295,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

 

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:

1)    prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj na štandu

2)    podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalje na sajam

3)    izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu „Podaci o robi izlagača“.

 

ROK PRIJAVE NASTUPA17. 01. 2019. godine ili do popune izložbenog prostora

Napominjemo kako će Udruženje obrtnika Zadar ujedno dodatno na istaknutu cijenu sufinancirati izlaganje svojih članova u određenom dodatnom postotku.

Više informacija potražite na:  https://www.hok.hr/press/novosti/hok_organizira_i_sufinancira_nastup_clanova_na_medunarodnom_obrtnickom_sajmu_u_muenchenu_2019

  
23/11/2018 - 12:57
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.