Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Organizacija zajedničkih posjeta manifestacijama za frizere i kozmetičare
 
Nastavno na planirane cehovske aktivnosti Obrtnička komora Zadarske županije u suradnji sa Udruženjem obrtnika Zadar organizira zajednički posjet stručnim manifestacijama i sajmovima za frizere i kozmetičare, Hair expo, Zagreb i Cosmoprof, Bologna.

 

 

HAIR EXPO-ZAGREB - u nedjelju,  10. ožujka 2019. godine

 

 

 

 - polazak iz Zadra s parkinga iznad ŠRC Višnjik , u 06:00 sati.

Prijevoz za Zagreb za članove je besplatan, putnici  samo snose trošak ulaznica na sajam, a kupovina karata je moguća online  na sljedećem linku https://hairexpozagreb.com/proizvodi/ulaznice/drugi-dan/

Za prijavu za putovanje u Zagreb potrebno je javiti se  u Obrtničku komoru Zadarske županije  na tel. 319- 273, mail : ok.zadar@hok.hr.

 

MEĐUNARODNI SAJAM LJEPOTE COSMOPROF – BOLOGNA,  16.-18. ožujka 2019. godine

 

 - polazak iz Zadra s parkinga iznad ŠRC Višnjik, u subotu,  16. ožujka 2019., u 06:00 sati ujutro.

Za prijavu i sve dodatne informacije potrebno je kontaktirati direktno agenciju Terra travel, na kontakt tel. 023/337-294, mail: info@terratravel.hr .

Udruženje i Komora snose cjelokupni trošak prijevoza, a cijena putovanja u Bolognu za obrtnike iznosi 1.165,00 kn (u privitku program putovanja).

Ulaznice za sajam je moguće kupiti doplatom u agenciji ili kupovinom online  https://www.cosmoprof.com/ticketing/.

Ukoliko ste zainteresirani za odlazak na neku od navedenih manifestacija, molimo da se prijavite na gore navedene kontakte, najkasnije do petka, 1. ožujka 2019. godine, kako bismo pravovremeno utvrdili broj zainteresiranih polaznika, te organizirali posjet pojedinoj manifestaciji i rezervirali smještaj, ukoliko se javi dovoljan broj sudionika.

 

Prilog: Cosmoprof program
30/01/2019 - 09:22
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.