Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Tržnica oglasila zakup prodajnih mjesta na svim gradskim pijacama
 
Zadarska Tržnica objavila je veliko nadmetanje za najam slobodnih prodajnih mjesta s kioscima i štandovima. Prvi put da je javna ta najvažnija djelatnost Tržnice, gradskog poduzeća kojeg od prije nešto više od godinu dana vodi Tomislav Letinić

 

Natječaj se odnosi na novu tržnicu na Meladi kao i na Gradsku tržnicu, Veletržnicu, tržnicu na Relji te ostala mjesta u vlasništvu Tržnice.

Ishodom tog nadmetanja u ožujku bi se trebala otvoriti nova tržnica na Meladi na kojoj  odnedavno svijetli i noću.  Na Meladi se nudi u zakup osam štandova do kraja ove godine po početnoj mjesečnoj cijeni od 875 kuna s PDV-om. Za dvije lokacije s kućicama, za suhomesnate i mliječne proizvode, za zakup do kraja godine početna mjesečna cijena iznosi 1.500 kuna za 5 m2.
Tržnica, međutim, zakup javne površine za kioske na Meladi daje na pet godina, po
početnoj mjesečnoj cijeni od 2.812,50 HRK.U ponudi su tri lokacije od 15 metara četvornih na Meladi a jedna na Bilom brigu.

Na nadmetanju su i tri lokacije za kiosk na Gradskoj tržnici koje se daju u zakup na dvije godine. Početne cijene su od 825 kuna do 1 530 kuna, ovisno o veličini lokacije i poziciji.
U ponudi je 9 lokacija po pet metra četvornih za postavljanje štandova za tekstil na Gradskoj tržnici po početnoj cijeni od 900 kuna za dvije godine. To su lokacije oko objekta Tržnice na pijaci.

Za rezervacija šest štandova koji se daje u zakup na Relji do kraja ove godine, početna mjesečna cijena iznosi 378,20 kuna. Isti je početni iznos i za rezervaciju 28 štandova za zakup na Gradskoj tržnici.
Na nadmetanju su slobodni štandovi koji se daju u zakup do kraja ove godine. Na Gradskoj tržnici početna je cijena 976 kuna, na Voštarnici 300 kuna, na Bilom brigu 400 kuna, a na Relji koja je najprometnija, za jedan slobodan štand početna cijena zakupa iznosi 854 kuna.

Licitacija će se odvijati putem pisanih ponuda koje se mogu predati do 28. veljače u podne. 
19/02/2019 - 10:57
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.