Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Uspješno održan još jedan Festival vjenčanja u Zadru
 
12. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar uspješno je održan protekli vikend 16. i 17. ožujka 2019. godine u Zadru, u Arsenalu.

 

Preko 50 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama.

 

Jutarnji programi 12. Festivala vjenčanja otvoreni su prezentacijom delicija naših vrijednih izlagača slastičara, restorana, sala za vjenčanje i cateringa Fantazije, Malog princa torte i kolači, Pastry shop-a L'ORCHIDĒE, Redpointa, Tortice i TH Cateringa – Turisthotela, Angelus cateringa, Konobe i cateringa Berekin; Cateringa Gušti&Wedding restauranta Mirabilis,; Ilirije d.d., Konobe Kamen, Sale za vjenčanja Flamingo, Sale za vjenčanja Diamond i Marine Dalmacija d.o.o. - Beach Club Portusa. Prezentaciju su posjetitelji mogli pratiti i na video wall-u u Arsenalu, pod voditeljskom palicom Tamare Šoletić. U sklopu jutarnjih programa kao i prethodnih godina organizirana je i humanitarna akcija, pa su tako posjetitelji pri konzumaciji delicija naprijed navedenih izlagača mogli ostaviti svoj dobrovoljni prilog za potrebe štićenika Udruge djece oboljele od dijabetesa Cukrići iz Zadra, pa je tako u dva jutra prikupljen dobrovoljni prilog u iznosu od ukupno 4.517,15 kn, koje je Udruženje obrtnika Zadar uplatilo na račun Udruge Cukrići.

 

Popodnevni programi Festivala vjenčanja obuhvatili su bogate modne revije vjenčanica salona vjenčanica Diora Zadar, Wed studio Ana Milin, kao i reviju svečanih haljina boutiqua  Step By Step. Modne revije su ove godine obogatile i male djeveruše i balerine Zadarskog plesnog ansamla. Obzirom da je tema ovogodišnjeg Festivala bila „Industrial wedding“ uvod u pojedinu modnu reviju obogatili su video klipovi koji su prethodno snimljeni u crkvi Sv. Dominika i Sv. Nikole, kao i na otvorenim lokacijama zadarskog Poluotoka, koji se uklapaju u ovogodišnju temu. Modne revije pratile su i zasebne revije cvijeća.

 

I ove godine za mladence je bila pripremljena nagradna igra tj. poklon bračno putovanje „Biseri srednje Europe“, pod pokroviteljstvom agencije Terra putovanja, a nagradu su dobili Ana Maver i Loren Grzunov. 

 

Partner Festivala Ilirija d.d. i Arsenal u subotu navečer ugostio je izlagače i njihove partnere na afterparty-u na event brodu Nada, koji je bio usidren na Liburnskoj obali.

 

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, 12. Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj posjetitelja.

 

Zahvaljujemo na uspješnoj i ugodnoj suradnji partnerima i ovogodišnjeg Festivala - Iliriji d.d. i Arsenalu, kao i sponzorima - Zadarskoj županiji, Gradu Zadru, Obrtničkoj komori Zadarske županije, Hrvatskoj gospodarskoj komori, Kazalištu lutaka Zadar i Međunarodnom centru za podvodnu arheologiju u Zadru, na podršci istog.

Ovom prilikom također zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima na još jednoj kvalitetnoj medijskoj popraćenosti 12. Festivala vjenčanja Radiju 057 i 057 infu, Anteni Zadar, eZadaru, Narodnom listu, Radiu Benkovac, Radiu BNM, Vjenčanje ponudi, Zadarskom listu, Adriatic TV-u i Diadora TV-u, kao i ostalim medijskim kućama koje su popratile ovu manifestaciju.

Još jednom zahvaljujemo onima bez kojih Festival vjenčanja ne bi imao smisla, a to su naši vjerni izlagači, koje navodimo u nastavku:

SALONI VJENČANICA I SVEČANIH HALJINA

Becha; Boho studio Zadar - Castra d.o.o.; Diora Zadar d.o.o.; Step By Step j.d.o.o.; Wed studio Ana Milin

 

FRIZERSKI I KOZMETIČKI SALONI

Beauty centar Aurora; Frizerski salon Beauty Hair; ; Frizerski salon K. L.; Kozmetički salon Elegant; Wellnes & frizerski studio Salvia

 

CVJEĆARNICE

Gloria; Kala

 

FOTOGRAFI

Foto Lovre; Foto studio Miše; Foto video G; Foto Vjeko; Lambert grafica j.d.o.o.; Rec media; Studio DEA Dream j.d.o.o.; Studio Logos; Suzy New Life

 

RESTORANI I SALE ZA VJENČANJA

ABC – RENT - najam šatora i opreme; Angelus d.o.o. - catering i najam šatora; Konoba i catering Berekin; Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis - Europan d.o.o.; 

Ilirija travel - Ilirija d.d.; Konoba Kamen; Sala za vjenčanja Flamingo; Sala za vjenčanja Diamond - U.o. Beck's; Sala za vjenčanja Divino - Suit d.o.o.; Sala za vjenčanja Vittorio - Pepe guli d.o.o.; Sala za vjenčanja XXL; Sala za vjenčanja Zara - U.o. Mediteran; TH Catering, Turisthotel d.d.; Marina Dalmacija d.o.o. - Beach Club Portus

 

SLASTICE

Fantazija d.o.o.; Mali princ torte i kolači d.o.o.; Pastry shop L'ORCHIDĒE; Redpoint; Tortica j.d.o.o.

 

ZLATARI

Amor; Angjelo; Luiz; Manuell; Marijani – Amor; AR

 

OSTALI

Buba Art j.d.o.o.; Dental Centar Mirakul d.o.o.; Farmasi cosmetics d.o.o.; Futuro; HIA - Hobby I Adore d.o.o.; META balloon shop - Brko j.d.o.o.; Printshop d.o.o.; LovePrint d.o.o.

 

Vidimo se i dogodine na Festivalu vjenčanja u Zadru!

 

http://www.uoz.hr/festival-vjencanja

https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar/

https://www.instagram.com/festival_vjencanja_zadar/?hl=hr

  
19/03/2019 - 12:32
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.