Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza
 
Sljedeći Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza "Upravitelj prijevoza" održati u subotu 7. rujna 2019. u Zagrebu. Ovisno o intenzitetu prijave, postoji mogućnost održavanja ispitnog roka i u nedjelju, 8. rujna 2019.

Prijava za ispit mora biti poslana najkasnije 15 dana prije određenog ispitnog roka, tj. do 23. kolovoza 2019.

Povjerenstvo je dužno uputiti polaznicima pisani dopis za provjeru osobnih podataka najkasnije 7 dana prije početka ispita.

Za prijavu ispita potrebno je dostaviti ispunjenu prijavnicu i potvrdu o uplati. Prijavnica i podaci za uplatu mogu se preuzeti s web stranice HOK-a, http://www.hok.hr/cehovi/ispit_za_prijevoznike.

Obavještavamo Vas da se više ne koristi Katalog pitanja i odgovora izdanje prosinac 2013. već novo izdanje Kataloga pitanja i odgovora izdanje srpanj 2019.

Za pripremu kandidata za polaganje ispita o stručnoj osposobljenost koriste se:

  • Katalog pitanja izdanje srpanj 2019.
  • Katalog pitanja i odgovora izdanje srpanj 2019.

Katalog pitanja može se preuzeti sa web stranice HOK-a (https://www.hok.hr/cehovi/ispit_za_prijevoznike). Katalog pitanja i odgovora moguće je naručiti  iz HOK-a uz naknadu u iznosu od 100,00 kuna (na istoj uplatnici kojom se uplaćuje naknada za polaganje ispita upisati iznos od 1.600,00 kuna i “katalog pitanja i odgovora“ će biti poslan na adresu poštom.

 

08/08/2019 - 10:16
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.