Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Edukacija za kozmetičare
 
U suradnji tvrtke ARTA ESTETIC d.o.o. i Udruženja obrtnika Zadar, u srijedu, 26.10.2022. godine u prostorijama COIN Coworkinga, na adresi Put Murvice 16/2. kat, u vremenu od 10,00 do 14,00 sati, održava se edukaciju noviteta kozmetičke industrije, profesionalnih aparata i novih tretmana.

Edukacija je besplatna i namijenjena je za obrtnike kozmetičare članove Udruženja obrtnika Zadar.
 

Prvi tretman koji će se prezentirati je tretman microneedlinga koji pruža vrhunske rezultate u liječenju ožiljaka, bora, hiperpigmentacije, dehidrirane kože, oslabljenog tonusa. Veliki je spektar djelovanja i benefita microneedlinga, ali je jako važno istaknuti da će se prikazati način izvođenja tretmana micronedling po standardima kozmetičke struke.

Druga metoda koja će se predstaviti je metoda Plasma Pen koja zateže opuštenu kožu, otklanja bore oko očiju, oko usana i na čelu, vratu, otklanja smeđe i staračke pigmentacije, učinkovit je za suzbijanje akni, otklanjanje proširenih kapilara, benignih tvorevina iznad površine kože.

Za sudionike edukacije organizirat će se tretman La méthode Miratense sa dubinskom anti-age masažom lica pod imenom Gua Sha masaža.

 

 



21/10/2022 - 08:59
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.