Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
6. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženja
 
Šesti po redu Festival vjenčanja, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, postaje već tradicionalna manifestacija Udruženja, koja okuplja većinom obrtnike koji obavljaju djelatnosti povezane sa organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije i šire.


Početna ideja ove manifestacije bila je bazirana na pokretanju lokalne manifestacije, a po uzoru na postojeće slične sajmove u Hrvatskoj. Ipak, posebnost ovog projekta je da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika, uglavnom obrtnika, a uz organizacijsku i financijsku podršku Udruženja obrtnika Zadar, koje je nositelj cijelog projekta. Posebnost prostora Arsenala, u kojem se od početka organizira Festival vjenčanja, bogatstvo zabavnog programa i identifikacija sudionika s ovim lokalnim projektom čine isti zanimljivim i drugačijim od sličnih sajmova.


Ovogodišnji Festival vjenčanja održat će se u subotu i nedjelju, 2. i 3. ožujka 2013. godine, u Arsenalu.


Partneri Festivala vjenčanja i dalje ostaju Hrvatska obrtnička komora, Obrtnička komora Zadarske županije i Arsenal, koji je ove godine i realizator programa.

U sklopu manifestacije i ove godine pripremljen je zanimljiv i bogat program za posjetitelje:
subota, 2. ožujka
11,00 sati Svečano otvorenje Festivala
Festivalski doručak - prezentacija torti i slastica
17,00 sati Modna revija

nedjelja, 3. ožujka
11,00 sati Festivalski doručak - prezentacija cateringa i restorana
Projekcija wedding art fotografije
17,00 sati Modna revija

Sudionici i organizatori manifestacije se nadaju da će i ovogodišnji Festival vjenčanja svojom kvalitetom i sadržajem privući brojne posjetitelje, koji će na njemu moći ostvariti festivalski popust na usluge i proizvode izlagača (salona vjenčanica, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja, turističkih agencija, restorana, slastičara i dr.).
Najavljujemo i nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji, te osvojiti nagradu u vrijednosti od 4.000,00 kuna pokrovitelja Kare design Zadar.

23/02/2013 - 15:00
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.