Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Biogradski stol 2014.
 
Od 6. do 8. lipnja 2014. godine (petak, subota i nedjelja) u gradu Biogradu na Moru, na Obali kralja Petra Krešimira IV održava se devetu godinu za redom Biogradski stol 2014.

Grad Biograd na Moru, Turistička zajednica grada Biograda na Moru te sekcija ugostitelja Biograda već devetu godinu za redom organiziraju Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija izvornog suvenira i folklora - Dugi svehrvatski eno eko gastro etno stol - Spojimo zeleno i plavo, objedinjenog pod nazivom BIOGRADSKI STOL 2014. 
 
Na najdužem stolu u Hrvatskoj želja je organizatora predstaviti autohtone hrvatske proizvode, proizvode vrijednih ruku. Želja je dati priliku proizvođačima koji svoje kvalitetne domaće proizvode žele prezentirati širem tržištu i pokazati bogatstvo kojim raspolaže Lijepa naša. Na ovoj trodnevnoj manifestaciji moći ćete osjetiti i doživiti cijelu Hrvatsku kroz mirise i okuse bogate gastro ponude, kroz zvuk folklora te sliku izvornog hrvatskog suvenira. Svaki proizvod sa sobom nosi povijest područja iz kojeg dolazi, nasljeđe iz davnih vremena koje trebamo održavati, čuvate i razvijati.

BIOGRADSKI STOL uvod je u turističku sezonu i iz godine u godinu izaziva sve veći interes kako domaćih tako i stranih gostiju. Festival je izložbeno - prodajnog i edukativnog karaktera. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača iz svih županija Lijepe naše, a kao i proteklih godina ugostiti ćemo i neke od europskih zemalja.
Ova manifestacija prava je prilika za besplatnu promociju Vaših proizvoda i usluga budući da je nastup na ovom Festivalu za sve izlagače besplatan.

Ukoliko ste zainteresirani za nastup u privitku dajemo obrazac za prijavu. Popunjeni obrazac zbog izuzetno velikog interesa izlagača potrebno je dostaviti do 30. travnja 2014. godine faxom, e-mailom ili poštom na adresu:

Turistička zajednica Grada Biograda na moru
Trg hrvatskih velikana 2
23210 Biograd na Moru
Kontakt osoba: mr.sc. Ivo Eškinja, direktor Turističkog ureda,
tel.: 023/383-123 ili gsm: 098/273-358
e-mail: info@tzg-biograd.hr.


Prilog: Obrazac za prijavu
14/04/2014 - 12:11
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.