Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
31. konferencija za cvjećare-"Bezvremenska tradicija"
 
U organizaciji World Flower Council (WFC) i Hrvatske obrtničke komore od 11. do 14. rujna 2014. godine u hotelu Esplanade u Zagrebu bit će održana 31. konferencija "Bezvremenska tradicija".


Sekcija cvjećara HOK-a, kao suorganizator i domaćin konferencije poziva sve ljubitelje cvijeća, floriste i dizajnere, a ponajprije naše članove cvjećare da se prijave na konferenciju, sudjeluju na seminarima i radionicama tijekom konferencije te time steknu nova znanja i vještine.


Tijekom održavanja konferencije bit će prezentirani novi i inovativni floristički proizvodi, dok će neki od svjetski poznatih i talentiranih dizajnera predstaviti nove tehnike rada i dizajna. Organizator je pripremio i zanimljivu izložbu cvijeća koju će pripremiti floristi iz više od 20 zemalja, koja će vas sasvim sigurno inspirirati i očarati.


Dio programa koji se odnosi na edukacijske seminare i radionice u organizaciji su europskih edukatorica Els Hazenberg i Jacqueline Boerma iz Nizozemske.


Ovogodišnja konferencija namjenjena je profesionalnim cvjećarima i dizajnerima, kao i onima koji su tek počeli raditi s cvijećem.

Program konferencije, kao i sve ostale informacije vezane uz sudjelovanje na edukacijama dajemo u privitku.


Prilog: Program
20/08/2014 - 09:22
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.