Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
7. susret prijevoznika u Varaždinskim Toplicama
 
Sedmi susret prijevoznika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK-e), Ceh prijevoznika, održat će se 11. i 12. prosinca u Varaždinskim Toplicama, hotel Minerva. Domaćin ovogodišnjeg skupa je Obrtnička komora Varaždinske županije, a pokrovitelj Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. Službeni početak skupa je u petak, 12. prosinca u 9.00 sati

Na 7. susretu prijevoznika razmotrit će se problematika vezana uz obavljanje prijevozničke djelatnosti, prezentirat će se rad Ceha i njegove tri sekcije (Sekcija brodara, Sekcija prijevoza putnika u cestovnom prometu i Sekcija taksi prijevoza) u prošlom razdoblju, kao i aktualne novosti u poslovanju ovog sektora.


Sudionici će kroz izlaganja i raspravu razmotriti brojne teme od iznimne važnosti za prijevozničku struku, među kojima su: primjena Zakona o prijevozu u cestovnom prometu, Nacrt Strategije Prometnog razvoja RH do 2020.; mogućnost plaćanja dobrovoljne članarine za obrtnike koji se bave prijevozničkom djelatnosti; EURO 6 vozila; CMR Konvencija, EU pravna regulativa u području prijevoza.

U drugom dijelu skupa, održat će se i panel diskusija s predstavnicima resornih ministarstava i institucija te HOK-a o najvažnijim temama s kojima se prijevoznici susreću u svakodnevnom poslovanju: praktična primjena Zakona o prijevozu u cestovnom prometu; odgovornost prijevoznika kod pretovara vozila; Zakon o radnom vremenu mobilnih radnika; mogućnost povremenog zapošljavanja radnika te plaćanje PDV-a u RH od strane prijevoznika iz ostalih država članica EU.

Problematika prijevozničkog sektora i prijedlozi za razvoj struke bit će predstavljena na konferenciji za novinare u petak, 12. prosinca, s početkom u 11.30 sati, u hotelu Minerva.

Na 7. susretu prijevoznika očekuje se nazočnost velikog broja prijevoznika iz cijele Hrvatske, predstavnika nekoliko ministarstava i drugih relevantnih institucija te predstavnika komorskog sustava.

Organizacijski odbor:

- Ivan Obad, potpredsjednik HOK-a, predsjednik Organizacijskog odbora,

- Vladimir Celiščak, predsjednik Ceha prijevoznika HOK-a,

- Emilijo Bajlo, potpredsjednik Ceha prijevoznika HOK-a

- Mario Crnković, član Ceha prijevoznika HOK-a


SMJEŠTAJ:

Radni dio i smještaj sudionika 7. susreta prijevoznika je u Hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.

Informacije i rezervacija hotelskog smještaja :


Tel : 042/630-000

e-mail : prodaja.minerva@sbvzt.hr

www.minerva.hr


Cijena hotelskih usluga po osobi na dan :


1.) Osnovna usluga: polu-pansion (noćenje s doručkom)
- cijena noćenja: 182,00 kn + 7,12 kn boravišne pristojbe

- cijena za zajedničku večeru dana 11. prosinca 2014. - 115,00 kn (menu u prilogu)

- cijena za ručak dana 12. prosinca 2014. - 99 kuna (menu u prilogu)

U cijenu je uključeno:

- besplatan parking

- korištenje unutarnjeg bazena

2.)Dodatno:
- cijena navedene usluge vrijedi i za dane 13. i 14. prosinca 2014. (subota i nedjelja)

- suvremeni medicinski wellness MINERVA MEDICA - razne usluge (ponuda i cijene u prilogu).


Prilikom rezervacije smještaja potrebno naglasiti da se radi o 7. susretu prijevoznika, navedena ponuda vrijedi isključivo za 7. susret prijevoznika.

Navedene sobe moguće je rezervirati do 9. prosinca 2014. Rezervaciju je moguće besplatno otkazati 48 sati prije dolaska u hotel.

Također, osobe koje neće biti smještene u Hotelu Minerva, a žele sudjelovati na zajedničkoj večeri istu je potrebno rezervirati do 10. prosinca 2014. na navedene kontakte.


Pozivamo sve prijevoznike i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj, za prijevozništvo izuzetno značajan skup.

U privitku se nalazi  program 7. susreta prijevoznika.

Vijest preuzeta sa web stranica Hrvatske obrtničke komore.

Prilog: Program susreta
08/12/2014 - 12:08
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.