Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Dvodnevne konferencije "Mreža malih poduzetnika"
 
U sklopu projekta "Mreža mladih poduzetnika" održati će se tri dvodnevne konferencije koje će okupiti oko 250 poduzetnika. Konferencije će se održati u tri grada i to Zadru, Vukovaru i Zagrebu
U Zadru će se konferencija održati 18. i 19. ožujka 2015. godine u Impact Centru na Putu stanova bb.


Cilj konferencije je otvoreni dijalog donosilaca odluka, na regionalnoj i lokalnoj razini i mladi poduzetnika odnosno onih koji to tek žele postati kako bi zajednički stvorili dokument koji će sadržavati politike na regionalnoj i lokalnoj razini za razvoj mladih poduzetnika. Prvi dan konferencije razgovarati će se sa donosiocima odluka na regionalnoj i lokalnoj razini na temu poduzetništva mladih i kako ga država i EU potiče, dok će drugi dan biti posvećen umrežavanju i fondovima Europske Unije.

Konferencija je besplatna. Program se nalazi u privitku uz vijest, a sve dodatne informacije se mogu pronaći na web stranici udruge Mladi poduzetnik: http://mladipoduzetnik.org/.

O organizatoru:

Udruga Mladi poduzetnik osnovana je 24.04.2013. godine. Udruga je osnovana u Rijeci, ali je tijekom 2014. sjedište preseljeno u Zagreb. Trenutno broje oko 200 članova. Dugoročan cilj u periodu od tri godine je da se Udruga u suradnji s državom, regionalnom i lokalnom samoupravom te znanstveno-istraživačkim sektorom udruži u klaster za Mlade poduzetnike u cilju stvaranja tzv. Nacionalnog centra za mlade poduzetnike, koji bi bio potporni centar za sve one koji su pokrenuli ili će pokrenuti poslovanje i trebaju im specifične usluge (računovodstvo, prostori za sastanke, virtualni ured, dizajn, pisanje poslovnog plana, marketing, menadžment poslovnih procesa, lobiranje za izvoz), a imaju ispod 35 godina.
Do sada imaju iskustvo rada na 5 projekata, koje su proveli preko programa „Mladi na djelu", ali i Council of Europe. Udruga je od 2015. godine članica Europske organizacije mladih poduzetnika - JEUNE. JEUNE okuplja preko 1.6 milijuna mladih poduzetnika iz svih zemalja EU te je najjača organizacija za razvoj poduzetništva među mladima EU.

Prilog: Program
10/03/2015 - 11:16
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.