Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
BIOGRADSKI STOL 2015.- Spojimo zeleno i plavo
 
Grad Biograd na Moru, Turistička zajednica grada Biograda na Moru te sekcija ugostitelja Biograda već desetu godinu za redom organiziraju Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija izvornog suvenira i folklora? Dugi svehrvatski eno eko gastro etno stol- Spojimo zeleno i plavo, objedinjenog pod nazivom BIOGRADSKI STOL 2015.

Festival se održava 05. - 07. lipnja 2015. godine (petak, subota i nedjelja) u gradu Biogradu na Moru na Obali kralja Petra Krešimira IV.

Biogradski stol je uvod u turističku sezonu i iz godine u godinu izaziva sve veći interes kako domaćih tako i stranih gostiju. Festival je izložbeno-prodajnog i edukativnog karaktera. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača iz svih županija Lijepe naše, a kao i proteklih godina sudjelovati će i neke od europskih zemalja.

Nastup na ovom Festivalu je za sve izlagače besplatan.

Obrazac za prijavu se nalazi u privitku uz vijest. Popunjeni obrazac se zbog velikog interesa treba dostaviti faxom, e-mailom ili poštom na adresu: Trg hrvatskih velikana 2, 23210 Biograd na Moru do 15. svibnja 2015. godine. Svi detalji vezani za Festival mogu se saznati na kontakt telefon turističkog ureda: 023/385-382.

Prilog: Obrazac
22/04/2015 - 12:37
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.