Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Drugi HBOR-ov Info-dan
 
U suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak - Područnim uredom za Dalmaciju, HGK-ŽK Zadar organizira drugi ovogodišnji HBOR-ov Info-dan, u svojoj dvorani za sastanke, Špire Brusine 16, u srijedu, 20. travnja, u 9,00 sati.

Mira Krneta, voditeljica HBOR-ovog Područnog ureda za Dalmaciju, ukratko će u uvodnom dijelu predstaviti mogućnosti i načine financiranja izvoznih aktivnosti. Također će predstaviti mogućnosti financiranja projekata koje poduzetnici prijavljuju na aktualne i buduće natječaje za korištenje potpore iz sredstava Europske unije. U nastavku se planiraju pojedinačni razgovori sa zainteresiranim poduzetnicima o planiranim ulaganjima i mogućnostima korištenja sredstava HBOR-a za njihovo financiranje.

Poslije, istog dana u 13 sati, voditeljica HBOR-ovog Područnog ureda za Dalmaciju održat će prezentaciju HBOR-ovih kreditnih programa, namijenjenu predstavnicima lokalne samouprave, u velikoj vijećnici u zgradi Zadarske županije.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, a može se prijaviti putem priloženog prijavnog obrasca na elektroničku adresu dbasioli@hgk.hr ili na faks (023) 213-923.


Prilog: Prijavnica HABOR info dan
18/04/2016 - 08:36
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.