Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
2. Susret graditelja HOK-a i 3. Konferenciju o energetskoj učinkovitosti
 
Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga krovopokrivača organiziraju 2. Susret graditelja HOK-a i 3. Konferenciju o energetskoj učinkovitosti pod sloganom ?Suradnjom do rješenja", koji će se održati 21. i 22. travnja 2016. u Varaždinskim toplicama (Hotel Minerva).



Susret graditelja značajan je skup koji tradicionalno okuplja velik broj obrtnika, ali i svih ostalih dionika u obavljanju graditeljske djelatnosti. Za sve male i srednje gospodarske subjekte koji se bave graditeljskom djelatnošću ovo je prilika za stjecanje novih znanja, međusobnu razmjenu iskustva i aktivnu suradnju s predstavnicima relevantnih institucija.


Prošlogodišnja Konferencija Hrvatske udruge krovopokrivača i Susret graditelja Hrvatske obrtničke komore, kroz niz stručnih predavanja otvorile su mnogo pitanja vezanih uz konkretnu provedbu energetski učinkovite obnove zgrada u RH. Isto tako, u razgovoru sa stručnim predstavnicima građevinskog sektora i predstavnicima ključnih institucija na održanim panel raspravama, otvoren je niz pitanja i problema ključnih za razvoj ove djelatnosti u RH:, mogućnostima financiranja energetske učinkovite obnove zgrada i obiteljskih kuća, nedostacima u provedbi projekata sufinanciranja, nedostatcima i mogućnostima edukacije radne snage, načinima obnove zaštićenih zgrada doprinos energetske učinkovitosti u poboljšanju rada lokalne zajednice, obrta, tvrtki, institucija i društva u cjelini.


Na ovogodišnjem susretu graditelja u organizaciji Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske udruge krovopokrivača, kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se aktualne teme vezane uz obavljanje graditeljske djelatnosti s naglaskom na:

- Klimatske promjene koje utječu na promjene pristupu građenja
- Zakonski okvir obavljanja djelanosti graditeljstva
- PDV na građevinske radove u obnovi zgrada
- Projekti energetske učinkovitosti
- Ključne razlike između otvorenih i zatvorenih difuzijskih sustava - krovovi i fasade
Stručna predavanja sponzora

Tijekom panel rasprave, prisutni će imati mogućnost postaviti pitanja, ukazati na problematiku iz konteksta svakodnevnog poslovanja i ponuditi rješenja za pojedine probleme u ovoj djelatnosti.


Radni dio i smještaj sudionika 2. susreta graditelja i 3. konferencije o energetskoj učinkovitosti je u Hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.

Informacije i rezervacija hotelskog smještaja:

Tel : 042/630-000

e-mail : prodaja.minerva@sbvzt.hr

www.minerva.hr


Cijena hotelskih usluga po osobi na dan :

1. Osnovna usluga: polu-pansion (noćenje s doručkom)

- cijena noćenja: 180,00 kn + 7,12 kn boravišne pristojbe - dvokrevetna soba

- nadoplata za jednokrevetnu sobu: 80,00 kn


- cijena za zajedničku večeru dana 21. travnja 2016. - 115,00 kn

- cijena za ručak dana 21. travnja 2016. - 99 kuna


U cijenu je uključeno:
- besplatan parking

- korištenje unutarnjeg bazena


Prilikom rezervacije smještaja potrebno naglasiti da se radi o 2. susretu graditelja, a navedena ponuda vrijedi isključivo za taj susret.


Pozivamo sve građevinare i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj izuzetno značajan skup za graditeljstvo.



 

Prilog: Radni program susreta
18/04/2016 - 11:29
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.