Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
21. Susret ribara HOK-e, 13.-15. listopada u Jakišnica, Pag
 
Tradicionalni 21. susret ribara Hrvatske obrtničke komore održat će se od 13. do 15. listopada u Jakišnici na otoku Pagu. Domaćin ovogodišnjeg ribarskog skupa je Obrtnička komora Ličko-senjske županije, a organizator Hrvatska obrtnička komora.



Na Susretu ribara, nakon uvodnog izlaganja o stanju u hrvatskom ribarstvu predsjednika Ceha za ribarstvo i akvakulturu Mate Oberana, kroz stručna izlaganja i raspravu, razmotrit će se brojne teme vezane uz obavljanje ribarske djelatnosti: aktualno stanje i perspektive razvoja hrvatskog ribarstva, ribarstvo i marikultura u Ličko-senjskoj županiji, Operativni program za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014. - 2020. godine, marikultura u RH, Zakon o morskom ribarstvu te inspekcijski nadzor u ribarstvu. Ujedno, predstavnici Instituta za oceanografiju i ribarstvo dat će znanstveni osvrt na ribarsku problematiku.


Na ovom skupu profesionalnih ribara obrtnika, svake se godine okupi veliki broj ribara, predstavnika ministarstava, znanstvenih i drugih institucija vezanih za ribarstvo te predstavnika državne, regionalne i lokalne vlasti. 21. susret ribara završava objavom zaključaka koji će biti upućeni nadležnim institucijama.


Članovi Organizacijskog odbora za 21. Susret ribara:

- Dalibor Kratohvil - potpredsjednik HOK-a i predsjednik Organizacijskog odbora

- Marko Sokolić - predsjednik POK-a Ličko-senjske županije i član Organizacijskog odbora

- Mato Oberan - član Organizacijskog odbora

- Edison Boško - član Organizacijskog odbora

- Danijel Strugar - član Organizacijskog odbora



Detaljni program skupa bit će objavljen naknadno na stranicama Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr.

28/09/2016 - 14:17
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.