Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
HOK i CRODUX omogućili obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata, plina i električne energije
 
Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o. obrtnicima na području cijele Hrvatske osigurana je povoljnija nabava naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP), a također i električne energije.


Ovi sporazumi, dio su projekta pogodnosti Hrvatske obrtničke komore koji možete pogladati na slijedećem linku: Zajednička nabava HOK-ZNA, među kojima ćete pronaći i ostale sklopljene sporazume. 

HOK i Crodux su svim članovima, koji redovito plaćaju komorski doprinos, članovima HOK-a kojima prijevoz nije pretežita djelatnost te nisu u mogućnosti prilikom kupnje goriva ostvarivati potrebne uvjete za odobravanje popusta, omogućili nabavu goriva uz popust, koji se odobrava uz predočenje identifikacijske kartice. Kartice za članove HOK-a dostavljene su u Udruženja obrtnika, gdje ih obrtnici mogu preuzeti.
Uvjet za dobivanje kartice je plaćeni komorski doprinos.


- Popust za gorivo odobrava se pri svakom točenju goriva na svim benzinskim servisima Crodux (trenutno 65 na području Republike Hrvatske)
- Popust se odobrava za sve vrste goriva, uključujući autoplin
- Način plaćanja: Amex, Diners, Master, Maestro, Visa i gotovina.

U privitku Vam dostavljamo detaljnije informacije o dogovorenim pogodnostima za naftne derivate, plin i električnu energiju.


Ovim putem pozivamo naše članove, koji uredno podmiruju komorski doprinos, da svoju Crodux karticu za pogodnosti vezane za kupnju goriva, mogu preuzeti u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar, na adresi Špire Brusine 11.

10/10/2016 - 14:56
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.