Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Izlagači i program 10. Festivala vjenčanja
 
Posjetite naše izlagače na 10. jubilarnom Festivalu vjenčanja u Zadru, kojih ove godine ima čak 60.

Jubilarni 10. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i partnerstu s Ilirijom d.d. – Arsenalom, kao što smo već najavljivali održava se u subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka 2017. godine, u Arsenalu.

Izlagači na ovogodišnjem Festivalu, ove godine njih preko 60, prezentirati će svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te će posjetiteljima mladencima koji ih u dane Festivala posjete na njihovim izlagačkim pozicijama ponuditi festivalske popuste. Koji izlagači Vas očekuju na ovogodišnjem Festivalu pogledajte u letku Festivala u privitku.

Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja otvara se u 12,00 sati „Slatkim jutrom“ - promocijom ponude izlagača slastičara, koji će svoje slastice ove godine dijeliti u dobrotvorne svrhe za potrebe Dječjeg vrtića Latica. Subotnje jutro nastaviti će se revijom svečanih haljina salona RR moda, Step By Step i Studio Marković.

U nedjelju ujutro s početkom u 12,00 sati uz „Dalmatinsko jutro“ i prezentaciju okosa mediteranske kuhinje izlagača sala za vjenčanja, restorana i cateringa ponovno smo u humanitarnom tonu, a u nastavku slijedi revija svečanih haljina.

Pokrovitelji humanitarne akcije su slastičari, sale za vjenčanja, restorani i caterinzi: Angelus catering, Art hotel Kalelarga i Hotel Bastion, Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis, Ilirija – Arsenal, Kolači Danica i Kavana Lovre, Kroštula, Mali princ torte i kolači, Sala za vjenčanja Pineta, Restoran Groppo, Sala za vjenčanja Diamond, Sala za vjenčanja Zara, TH Catering-Turisthotel, Slastičarnica Cabala, Slastičarnica Fantazija, Slastičarnica Tortica i Zara beach restaurant.

Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelje s početkom u 18,00 sati očekuju bogate modne revije salona vjenčanica Diora Zadar, Brigita, Favola i Wed studio Ana Milin, koje će pratiti i zasebne revije vjenčanih buketa.

Cjelokupni program obogatiti će i druge atraktivne točke u programu, koje ćemo najaviti u tjednu pred sami Festival.

I ove godine za mladence smo pripremili nagradnu igru, koja je ove godine pod pokroviteljstvom Terra putovanja. Mladenci posjetitelji Festivala, oba dana će imati mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, te osvojiti bračno putovanje.

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, vjerujemo kako će 10. Festival vjenčanja  svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privući veliki broj posjetitelja.

Vidimo se na 10. Festivalu vjenčanja u Zadru.

 
Prilog: Izlagači
22/02/2017 - 13:10
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.