Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Susret frizera i kozmetičara HOK-a i Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara
 
Objavljujemo nove i konačne informacije o održavanju Susreta frizera i kozmetičara HOK-a, uz napomenu da će se ranije najavljeni seminar održati 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu.

 

I ovim putem pozivamo sve zainteresirane frizere, kozmetičare, zaljubljenike u ljepotu kose i kozmetike, da se odazovu i prisustvuju ovom događanju kao posjetitelj, natjecatelj ili gost.

Program događanja

28.04.2017. – Zagrebački velesajam paviljon 8.

  • od 09:00 registracija natjecatelja na info pultu
  • 10:00 svečano otvorenje
  • 10:15 do 12:00 panel diskusija na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“
  • 12:30 – 17:00 Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a
  • 17:30-19:00 COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional
  • 20:00 Obrtnički bal - Kristalna dvorana Gastro Globus. Tijekom večere biti će održano i svečano proglašenje pobjednika Otvorenog prvenstva.

I ovim putem ističemo da je sudjelovanje u cjelokupnom programu događanja besplatno.

Za događanja koja su organizirana na Zagrebačkom velesajmu 28.04. nije potrebna prijevremena najava, osim za Humanitarni bal, budući da je cijena večere 300,00 kn, a rezervacije i prodaju karata radi Udruženje obrtnika grada Zagreba.

Proglašenje pobjednika biti će održano za vrijeme Obrtničkog bala, s time da će natjecatelji i modeli također biti pozvani da se pridruže večeri, koju im osigurava organizator. Svi ostali, publika, moći će prisustvovati proglašenju na način da će im biti osiguran dio sale u kojem će moći konzumirati piće, ukoliko to žele, ili kupnjom karte za Obrtnički bal. U svakom slučaju, svi koji će htjeti prati program proglašenja, biti će u mogućnosti prisustvovati proglašenju.
 

Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a

Pravo sudjelovanja na Otvorenom prvenstvu Hrvatske imaju svi zainteresirani. Rok za prijave je 07.04.2017. Propozicije i pravila natjecanja u skladu su s OMC, objavljena na Internet stranicama Hrvatske obrtničke komore.
 
 
06/04/2017 - 12:04
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.