Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Povoljnija nabava prijenosne fiskalne blagajne za članove HOK-a
 
Tvrtka Superius d.o.o. iz Pule poznata po razvoju vrhunskih tehnologija za pametnije poslovanje manjih tvrtki, postala je dio projekta HOK Zajednička nabava i time omogućila svim članovima povoljniju kupnju odlične "Neosalon" prijenosne fiskalne blagajne, prvenstveno namijenjene poslovanju frizerskih, kozmetičkih i drugih salona, taksista, sezonaca, paušalaca, ali i svih ostalih djelatnosti.

 

Fiskalna blagajna „Neosalon“ jedinstveno je „sve u jednom“ rješenje koje uz fiskalnu blagajnu sadrži niz programa posebno namijenjenih vođenju i unaprjeđenju poslovanja svih vrsta salona, ali i ostalih djelatnosti.

Osim toga, ova fiskalna blagajna idealno je rješenje za sve koji trebaju pouzdanu prijenosnu blagajnu s baterijom dugog trajanja poput taksista, djelatnosti koje se bave prodajom na štandovima ili sajmovima, a odlično je rješenje i za sezonsko poslovanje, jer se usluga plaća samo u mjesecima kada je korištena.

Zatražite ponudu za jedan od 3 atraktivna paketa , bez ugovorne obveze uz kvalitetnu podršku koja je do 1.1.2018. gratis!

Sve dodatne informacije dostupne su na mrežnoj stranici http://www.neosalon.hr , na Facebooku pod www.facebook.com/neosalon.hr ili putem telefona 052-388-223.

Benefiti za obrtnike koji su aktivni članovi HOK-a:

-          Neosalon Mini fiskalna blagajna namijenjena svim djelatnostima jednokratno za 1.192 kn (redovna cijena 1.352 kn) ili u 6 rata po 225 kn

-          Neosalon Plus specijalizirana fiskalna blagajna za frizerske, kozmetičke i druge salone jednokratno za 1.352 kn (redovna cijena 1.592 kn) ili u 6 rata po 265 kn

-          U cijene nije uračunat PDV

Kontakt:

www.neosalon.hr  /  052-388-223  /  info@neosalon.hr

 

04/05/2017 - 14:02
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.