Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Besplatno predavanje o EU fondovima i drugim poticajima za poduzetnike
 
Udruženje obrtnika Zadar, u suradnji sa tvrtkom MIPES consulting, Vas poziva na besplatno predavanje o aktualnim i najavljenim EU fondovima i drugim mogućnostima povlačenja sredstava za poduzetnike različitih struka.

 

Predavanje će se održati u

četvrtak, 14. rujna 2017. godine, u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar,

na adresi Put Murvice 16/2. kat, u prostorijama COIN coworkinga,

s početkom u 18,00 sati.

 

Na predavanju će biti predstavljene sljedeće teme:

1.       Natječaji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za mikro, mala i srednja poduzeća – aktualni i u najavi;


2.    EU fondovi i mogućnosti povlačenja sredstava za obrt, d.o.o. i OPG kroz programe ruralnog razvoja RH, za razdoblje 2014. do 2020.

Predavanje će ispred tvrtke MIPES consulting održati dr.sc. Mirko Pešić, specijalist za izradu i provedbu EU projekata, sa iskustvom do sada odrađenih preko 100 projekata, te će isto trajati maksimalno sva sata.

Tvrtka MIPES consulting sklopila je Sporazum sa Hrvatskom obrtničkom komorom, te nudi pogodnosrti za obrtnike, koje ćete pronaći na sljedećoj poveznici http://www.hok.hr/press/objave_za_medije/novi_projekt_hrvatske_obrtnicke_komore_zajednicka_nabava_hok_zna/potpisan_sporazum_o_medusobnim_odnosima_s_obrtom_za_usluge_mipes_iz_cepina

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo Vas da se prijavite u Udruženje obrtnika Zadar, odgovorom na ovaj e-mail ili na naše dolje navedene kontakte, a najkasnije do ponedjeljka, 11. rujna 2017. godine.

Udruženje obrtnika Zadar

Tel: (023)213-379 ili 213-678

e-mail: info@uoz.hr


 

 

05/09/2017 - 09:48
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.