Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Održano besplatno predavanje o poticajima za MSP
 
U četvrtak, 14. rujna 2017. godine u prostorijama COIN coworkinga u Zadru, u suradnji Udruženja obrtnika Zadar i tvrtke MIPES consulting, održano je besplatno predavanje o aktualnim i najavljenim EU fondovima i drugim mogućnostima povlačenja sredstava za poduzetnike različitih struka.

 

Na seminaru su obrađene sljedeće teme:

1.      Natječaji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za mikro, mala i srednja poduzeća – aktualni i u najavi;

 

2.      EU fondovi i mogućnosti povlačenja sredstava za obrt, d.o.o. i OPG kroz programe ruralnog razvoja RH, za razdoblje 2014. do 2020.

Na seminaru je prisustvovalo 40 sudionika, koji su tijekom predavanja imali mogućnost uključivanja u raspravu, pa su na taj način prisutni mogli dobiti odgovore na konkretna pitanja. Osim samih obrtnika, seminaru su prisustvovali predstavnici tvrtki, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, jedinica lokalne samouprave, kao i pojedinci koji tek razmišljaju o poduzetničkom pothvatu. 

Udruženje obrtnika Zadar će i nadalje ustrajati u namjeri da svojim članovima pruži mogućnost sudjelovanja na edukacijama prema iskazanom interesu, koje Udruženje već dugi niz godina u potpunosti ili djelomično financira. 

15/09/2017 - 10:02
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.