Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Obrtnici se educirali na besplatnim seminarima - SPNFT i GDPR
Udruženje obrtnika Zadar u suradnji sa sponzorom Erste&Steiermarkische bankom i suradnji sa Hrvatskom zajednicom računovođa i financijskih djelatnika (RIF) organiziralo je još dva u nizu besplatna seminara za svoje članove obrtnike.


U utorak, 12. lipnja 2018. godine u prostorijama COIN coworkinga, od 9,30 sati do 12,30 sati za članove koji obavljaju djelatnost knjigovodstvenih usluga održan je seminar na temu „Novi Zakon o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma“, na koji se odazvalo 32 sudionika. Prisutni su nakon odslušanog seminara dobili Potvrdu o prisustvovanju stručnom osposobljavanju i izobrazbi.

U nastavku navedenog seminara od 13,00 do 15,30 sati održan je seminar na temu „Praktični primjeri implementacije Opće uredbe o zaštiti podataka – GDPR“, kojemu je prisustvovalo 60-ak obrtnika koji obavljaju različite djelatnosti. Sudionici su upoznati sa  glavnim odredbama Opće uredbe, kao što su pravila vođenja strukturiranih skupova osobnih podataka, obrada i prijenos istih, kao i evidencija aktivnosti obrade podataka i dr.

Kvaliteti seminara značajno je pridonijela interaktivna metoda predavanja koja je omogućila uključivanje u raspravu svih sudionika.

                                                                                                                                
13/06/2018 - 11:00
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.