Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Prezentacija Europske poduzetničke mreže u Zadru
U organizaciji Ustanove INOVAcija, STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zadru, 9. svibnja 2019. s početkom u 18,00 sati u prostorima Code Hub-a Zadar održat će se prezentacija Europske poduzetničke mreže (Enterprise Europe Network - EEN).


Cilj ovog događanja je predstaviti poduzetnicima s područja Zadarske županije mogućnosti i koristi koje mogu ostvariti uključivanjem u Europsku poduzetničku mrežu, a STEP RI kao partner u mreži može vam pomoći da internacionalizirate svoje poslovanje.

O Europskoj poduzetničkoj mreži:

Europska poduzetnička mreža (www.een.hr) omogućava da na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražite partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim kupaca možete potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere za europske projekte. Europska poduzetnička mreža pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u više od 60 zemalja svijeta.

Prezentacija je namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.

Svoje sudjelovanje obvezno potvrdite prijavom na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/eenCodeHub

 

06/05/2019 - 14:49
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.