Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Sufinanciranje periodičke izobrazbe vozača KOD 95
U skladu sa Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu (NN41/2018), profesionalni vozači državljani Republike Hrvatske, te vozači državljani trećih država koji su zaposleni u tvrtkama s poslovnim nastanom u Republici Hrvatskoj, moraju imati početne kvalifikacije i redovito se osposobljavati kroz obveznu periodičku izobrazbu ako upravljaju vozilima za koja je potrebna vozačka dozvola kategorije C1, C1E, C ili CE i vozačka dozvola kategorija D1, D1E, D ili DE.

 

Nastavno na povećane cijene periodičke izobrazbe vozača za prijevoz tereta i putnika, na minimalan iznos od 1.500,00 HRK, Upravni odbor Udruženja obrtnika Zadar, na inicijativu Ceha prijevoza, donio je odluku o sufinanciranju cijene istoga za svoje članove, koji uredno podmiruju komorski doprinos.

 

Sufinanciranje je ograničeno na jednu osobu po obrtu (vlasnika ili jednog djelatnika) i to u iznosu od 500,00 HRK. Kako biste ostvarili navedeno sufinanciranje potrebno je prilikom prijave na navedenu izobrazbu, kod ovlaštenih centara za provedbu iste (Autoškola Zadar i  AS, obrt za usluge auto škole) naglasiti istima kako ste član Udruženja obrtnika Zadar, te će isti dio iznosa od 500,00 HRK fakturirati na Udruženje. Navedene škole prethodno su upoznate sa sufinanciranjem. Napominjemo, ukoliko ne izvršavate uredno obvezu plaćanja komorskog doprinosa sufinanciranje nećete moći ostvariti.

 

Kontakti ovlaštenih centara za provedbu periodičke izobrazbe vozača:

 AUTOŠKOLA ZADAR                                                  AS, obrt za usluge auto škole

Adresa: Ulica postrojbi specijalne                                 Adresa: Zrinsko-Frankopanska 26, Zadar

policije Zadar 12 (TIZ), Zadar                                      Tel. 023/ 224- 622

Tel. 023/313-570                                                        Mob. 098/422-495, 099/243-67-07

Mob. 098/429-226                                                      Mail: info@autoskola-as.com

Mail: ina@uciliste-finis.com                                   


Slijedom prednje navedenog ovim putem pozivamo prijevoznike koji su u obvezi navedenog osposobljavanja te im je istekao rok od 5 godina od prethodne izobrazbe da se prijave naprijed navedenim autoškolama, te iskoriste ponuđeno sufinanciranje od strane Udruženja obrtnika Zadar.

 

 

 


18/12/2020 - 13:16
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.