Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
10. Festival vjenčanja u Zadru - poziv novim izlagačima
Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom ove godine jubilarne desete manifestacije "Festival vjenčanja". Deseti po redu Festival vjenčanja održati će se u subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka 2017. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom.

 

 

 

Datum održavanja: subota i nedjelja, 4. i 5. ožujka 2017. godine

Organizator Festivala: Udruženje obrtnika Zadar

Partner Festivala: Ilirija d.d. i Arsenal

 

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje, a pripreme su u punom jeku.

Festival vjenčanja je postao tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja mnoštvo malih obrtnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost ovoga projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Upravo identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 9 godina okupio je preko 450 izlagača, a i ove godine, unatoč nepovoljnoj ekonomskoj situaciji očekujemo preko 50 sudionika. Izlagači su i ove godine izrazili veliki interes zbog činjenice da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentim (korisnicima) te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi. Osim interesa sudionika, svaku godinu za manifestaciju sve veći interes pokazuju i mediji, posjetitelji, te najšira javnost. Broj zainteresiranih sudionika Festivala vjenčanja iz godine u godinu raste, ali Odbor je zadržao koncept malog sajma koji se nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar (tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: info@uoz.hr).

 

 

 

15/12/2016 - 12:16
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.