Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
11. Festival vjenčanja u Zadru -poziv novim izlagačima
Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom manifestacije "Festival vjenčanja".

 

 

Organizator Festivala: Udruženje obrtnika Zadar

Partner Festivala: Ilirija d.d. i Arsenal

 

Jedanaesti po redu Festival vjenčanja održati će se u subotu i nedjelju, 3. i 4. ožujka 2018. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom. I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje, a pripreme su u punom jeku.

 

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja mnoštvo malih obrtnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 10 godina okupio je preko 500 izlagača, pa tako i ove godine očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentima te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima. Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi. Broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, ali Odbor je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Osim interesa sudionika, svaku godinu za manifestaciju velik interes pokazuju  posjetitelji budući mladenci, mediji, te najšira javnost. 

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

Ovim putem ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar (tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: info@uoz.hr).

 

 

15/01/2018 - 13:11
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.