Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
POTICAJI ZA PODUZETNIKE
Ministarstvo poduzetništva i obrta
 
Javni poziv: Sufinanciranje troškova na predstavljanju hrvatskih kompanija ulagačima "Investors meet innovations" Bloomberg
vrijedi do : 07.04.2015
projekt objavljen: 16.03.2015
prošao rok za prijavu

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta za sudjelovanje na predstavljanju pred inozemnim ulagačima, „Investors meet innovations" Bloomberg, London, Velika Britanija.

Prijave se zaprimaju isključivo od 16. ožujka 2015. do 07. travnja 2015. godine.

Glavni cilj poziva je omogućiti predstavnicima deset korisnika ove bespovratne potpore predstavljanje pred vodećim tehnološkim tvrtkama i akceleratorima.

Predstavljanje pred investitorima i posjet tvrtkama u Londonu će se održati 20., 21. i 22. svibnja 2015.

Korisnici potpore mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća koji su sukladno Odluci o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti NKD2007 registrirani za obavljanje djelatnosti iz Područja C (Prerađivačka industrija) i to Odjeljak 26 (Proizvodnja računala te elektroničkih i optičkih proizvoda), Odjeljak 27 (Proizvodnja električne opreme), Odjeljak 28 (Proizvodnja strojeva i uređaja, d. n.), Skupina 29.31 (Proizvodnja električne i elektroničke opreme za motorna vozila)i za obavljanje djelatnosti iz Područja J (Informacije i komunikacije) i to Odjeljak 61 (Telekomunikacije) i Odjeljak 62 (Računalno programiranje, savjetovanje i djelatnosti povezane s njima.

Javni poziv i sva potrebna dokumentacija nalaze se u privitku.
Popratni dokumenti:
Javni poziv Prijavni obrazac Skupna izjava Izjava
 
 
Povratak na listu poticaja Ministarstvo poduzetništva i obrta
Povratak na listu davatelja poticaja
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.