Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
POTICAJI ZA PODUZETNIKE
Ministarstvo poduzetništva i obrta
 
Javni poziv: Prvo programsko područje - Domaći sajmovi
vrijedi do : 13.11.2015
projekt objavljen: 18.03.2015
prošao rok za prijavu

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta za aktivnost "Domaći sajmovi".

Prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. godine (sukladno točki 8. ovog Javnog poziva). Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13.11.2015. godine.

Prioritet
ovog Javnog poziva je poticanje razvoja obrtništva kroz ciljane nastupe na domaćim sajmovima i izložbama u svrhu olakšavanja pristupa domaćem tržištu te ostvarivanja povoljnije tržišne pozicije.

Cilj ovog Javnog poziva je poticanje obrtnika da sudjelovanjem na sajmovima i izložbama unaprijede promidžbu vlastitih proizvoda te stvore uvjete za kvalitetniju suradnju i povezivanje s ostalim subjektima na tržištu.

Ovaj Javni poziv namijenjen je obrtima.

Ministarstvo poduzetništva i obrta zadržava pravo izmjena i dopuna ovog Otvorenog javnog poziva. Eventualne izmjene i dopune Otvorenog javnog poziva objavit će se na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta. Javni poziv i svu potrebnu dokumentaciju pronaći ćete na starnicama Ministarstva http://www.minpo.hr/default.aspx?id=4139



 
 
Povratak na listu poticaja Ministarstvo poduzetništva i obrta
Povratak na listu davatelja poticaja
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.