Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
POTICAJI ZA PODUZETNIKE
Ministarstvo turizma
 
JAVNI POZIV- kandidiranje događanja za dodjelu potpore iz programa "Potpore događanjima" u 2015. godini
vrijedi do : 20.04.2015
projekt objavljen: 20.03.2015
prošao rok za prijavu

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je u petak, 20. ožujka 2015.g. Javni poziv za kandidiranje događanja za dodjelu potpora iz programa "Potpore događanjima" u 2015. godini.

Bespovratna novčana sredstva HTZ dodjeljuje za događanja na teritoriju Republike Hrvatske od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značenja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju, a koje doprinose ciljevima kao što su produljenje sezone, povećanje turističkog prometa, jačanje snage brenda hrvatskog turizma i slično.

Riječ je o tri programa potpora: potpore događanjima na turistički nerazvijenim PPS područjima i potpore nacionalnim i regionalnim događanjima (kulturna/zabavna, sportska, eno-gastronomska i ostala događanja) te TOP događanja (međunarodna TOP događanja koja su motiv za dolazak najmanje 10.000 posjetitelja, od čega najmanje 50 % stranih).


Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe i to: trgovačka društva, obrti, zadruge, nacionalni sportski savezi, javne ustanove, ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, jedinice lokalne i regionalne samouprave te turističke zajednice. HTZ može odobriti potporu do 50 posto opravdanih i/ili prihvatljivih troškova događanja.

Rok za podnošenje kandidatura je 20. travnja 2015. godine.

Javni poziv i prijavni obrazac se nalaze u privitku, a dokumentacija natječaja je dostupna i na mrežnim stranicama Hrvatske turističke zajednice.

Popratni dokumenti:
Javni poziv Prijavni obrazac
 
 
Povratak na listu poticaja Ministarstvo turizma
Povratak na listu davatelja poticaja
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.