Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Posjet stručnom događanju Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a
Nastavno na planirane cehovske aktivnosti Obrtnička komora Zadarske županije u suradnji sa Udruženjem obrtnika Zadar organizira zajednički posjet 25. Sajmu Beauty&hair exo Zagreb 2024. unutar kojega se ove godine održava i stručno događanje Majstori ljepote Dani frizera i kozmetičara HOK-a.

Posjet sajmu i stručnom događanju organizira se od subote 9. do nedjelje, 10. ožujka 2024. godine.

 

Obrtnička komora Zadarske županije snosi trošak prijevoza autobusom u cijelosti, a Udruženje obrtnika Zadar će snositi za svoje članove cjelokupan trošak cijene aranžmana za jednu osobu ispred obrta u iznosu od 74,00 €.

Uvjet za sudjelovanje je uredno plaćen komorski doprinos!!!

Ukoliko ste zainteresirani za posjet sajmu zbog ograničenog broja polaznika i pravovremene rezervacije smještaja potrebno je prijaviti se čim prije, u Obrtničku komoru Zadarske županije (kontakt osoba Klaudia Miljanić), na sljedeće kontakte: 319-273 ili e-mail: ok.zadar@hok.hr.

Zaključak Ceha frizera i kozmetičara pri Obrtničkoj komori je da se prilikom prijave po jednom obrtu može prijaviti vlasnik obrta i jedan zaposlenik.

U privitku Vam dostavljamo dodatne informacije o programu putovanja i smještaju.

Ujedno na sljedećoj poveznici  pronaći ćete detaljne informacije o samom programu i cijenama ulaznica za stručno događanje "Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a".

 


09/02/2024 - 10:41
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.