Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
COIN Coworking Zadar
 
COIN - Coworking Zadar

*coworking = dijeljeni rad; zajedništvo, fleksibilnost, suradnja, potpora, produktivnost, inspiracija, zabava, prijateljstvo.

Coworking je suvremeni pristup radu baziran na udruživanju društvenih, profesionalnih i materijalnih resursa. Ovakvi prostori, kao središnja mjesta za poticanje mikro poduzetništva, pružaju svu odgovarajuću poslovnu infrastrukturu korisnicima, samostalnim i neovisnim poduzetnicima. Osim toga, coworking prostori razvijaju i socijalnu infrastrukturu, odnosno coworking zajednicu korisnika koji, premda neovisni u obavljanju svojih poslova, lako stupaju u interakciju i ostvaruju poslovnu suradnju.

Postojanje coworking prostora znatno olakšava pokretanje vlastitog posla, osobito u samostalnim djelatnostima različitih struka vezanih za informacijsko-komunikacijske tehnologije. Coworking je ekstenzija ekonomije dijeljenja i razvija svijest o važnosti zajednice te promovira društveno poduzetništvo. Namijenjen je poduzetnicima, nezavisnim profesionalcima, članovima dislociranih ili virtualnih timova, startupovima te putnicima, digitalnim nomadima.

COIN Coworking Zadar rezultat je projekta „Coworking – innovation through collaboration“, kroz koji projekt je uređen i osposobljen coworking prostor za potrebe budućih korisnika.

Prostor se nalazi na adresi Put Murvice 16 na 2. katu, a radi od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 i trenutno broji 25 stalnih korisnika, kao i određeni broj povremenih korisnika, kao što su razne organizacije, agencije, obrti i dr., koji koriste jednu od dvije dvorane – multimedijalnu ili dvoranu za sastanke.

COIN coworkingom i nakon završetka projekta zajednički upravljaju na partnerskom principu – Udruženje obrtnika Zadar i Grad Zadar.

COIN Coworking Zadar nudi niz korisničkih paketa i bonova, a koji su prilagođeni različitim potrebama korisnika. Paketi se dijele na DAILY, MINI, MIDI, MAXI i MAXI PLUS pakete koji uključuju različiti broj sati korištenja prostora i dodatnih usluga.

Više informacija o paketima i bonovima, ali i svim ostalim komponentama COIN Coworking Zadar, možete pronaći na službenoj stranici: www.coinzadar.hr ili dobiti na kontakte 023/627-777 ili info@coinzadar.hr.

Posebno ističemo kako obrtnici – članovi Udruženja obrtnika Zadar imaju pravo popusta od 30% na sve COIN usluge!

Zbog nižih troškova vezanih za korištenje prostora, resursa i opreme, coworking olakšava profesionalnu samoodrživost, pokretanje vlastitog posla ili unapređenje postojećeg poslovanja. Stoga vas pozivamo da dođete i isprobate coworking način rada, sigurni smo da će vam se svidjeti!

Čak i ako radite u klasičnom uredu, priuštite si poneki coworking dan - razbijte svakodnevnu poslovnu rutinu i pređite granice uobičajenog radnog okruženja!

Vidimo se u COIN-u :)Web stranica projekta:
www.coinzadar.hr

 
Vijesti vezane uz projekt  
Predsjednik HOK-a u posjetu COIN coworking prostoru u Zadru
Proslavljen 1. rođendan COIN-a
Večer s digitalnim nomadima WiFi Tribe u COIN-u
Panel diskusija u COIN-u
Predavanje - Stvaranje platformi za suradnju
Međunarodna konferencija - COIN COWORKING CONFERENCE- INNOVATION THROUGH COLLABORATION
Održano predavanje "ŠTO JE TO STURT-UP I MOGU LI GA JA POKRENUTI?"
Poziv na događanje "Što je to Sturt-up i mogu li ga ja pokrenuti?"
Održan prvi coworking doručak u COIN-u
Poziv na prvi coworking dan u prostoru COIN
Početak provedbe projekta Coworking Zadar - Suradnjom do inovacija
Projekt Coworking Zadar - suradnjom do inovacija
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.