Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Festival vjenčanja
 

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom manifestacije "Festival vjenčanja".  Jedanaesti po redu Festival vjenčanja održati će se u subotu i nedjelju, 3. i 4. ožujka 2018. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom. I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje, a pripreme su u punom jeku.

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja mnoštvo malih obrtnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 10 godina okupio je preko 500 izlagača, pa tako i ove godine očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentima te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima. Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi. Broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, ali Odbor je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Osim interesa sudionika, svaku godinu za manifestaciju velik interes pokazuju  posjetitelji budući mladenci, mediji, te najšira javnost. 

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

 

Program Festivala:

 

Subota, 3. ožujka 2018. godine

12:00 h - Svečano otvaranje Festivala

18:00 h - Modna revija vjenčanica i svečanih haljina & revija cvijeća

 

Nedjelja, 4. ožujka 2018. godine

12:00 h – Festivalski doručak (prezentacija slastičara i sala za vjenčanja) - humanitarna akcija u organizaciji Lige protiv raka Zadar

18:00 h - Modna revija vjenčanica i svečanih haljina & revija cvijeća

19:00 h – koncert Sandi Cenov

 

Facebook stranica Festivala vjenčanja u Zadru: https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar

Sponzori: ZADARSKA ŽUPANIJA, GRAD ZADAR,HGK-ŽK ZADAR

Medijski pokrovitelji: 057 radio i portal, eZadar, ZNET, Antena Zadar, Vjenčanje ponuda, Narodni list , Zadarski list , ZD1 , Radio BnM , Radio Benkovac

 

 

Letak i popis izlagača
 
Vijesti vezane uz projekt   Arhiva vijesti
Uspješno održan još jedan Festival vjenčanja u Zadru
11. Festival vjenčanja u Zadru -poziv novim izlagačima
Uspješno završen jubilarni 10. Festival vjenčanja
Izlagači i program 10. Festivala vjenčanja
10. Festival vjenčanja u Zadru - poziv novim izlagačima
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.