Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 

Festival vjenčanja

 

12. Festival vjenčanja u Zadru

 

Organizator Festivala: Udruženje obrtnika Zadar

Partner Festivala: Ilirija d.d. i Arsenal

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja sa organizacijom manifestacije Festival vjenčanja. Zadovoljstvo nam je ovim putem najaviti Vam 12. po redu Festivalu vjenčanja, koji će se održati u subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka 2019. godine u prostoru Arsenala u Zadru.

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje:

Subota, 16. ožujka 2019. godine

10,00 – 20,00 h – radno vrijeme sajma

12:00 h - Prezentacija slastičara i humanitarna akcija

18:00 h-  Modna revija vjenčanica i svečane odjeće

              - Revija cvijeća

19:00 h – Afterparty na event brodu Nada (Liburnska obala)

 

 

Nedjelja, 17. ožujka 2019. godine

10,00 – 20,00 h – radno vrijeme sajma

12:00 h - Prezentacija sala za vjenčanja i humanitarna akcija

18:00 h - Modna revija vjenčanica i svečane odjeće

               - Revija cvijeća

 

Radno vrijeme festivala: 10:00–20:00 h

Pozivamo mladence da nas posjete i iskoristite festivalski popust naših preko 50 izlagača (salona vjenčanica, svečanih haljina, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, sala za vjenčanje i restorana, slastičara, zlatara, grafičara i dr.).

Letak i popis izlagača

Ulaz je slobodan.

Kao i prethodnih godina za nagradnu igru za mladence pobrinuo se pokrovitelj agencija Terra travel . Svi mladenci koji nas posjete na Festivalu i popune nagradni kupon/anketu mogu osvojiti putovanje u Krakov-Brno-Bratislava, bisere Srednje Europe.

 

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 11 godina okupio je preko 560 izlagača, pa tako i ove godine očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentima, te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica i svečanih haljina, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari, grafičari i drugi. Iako broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, Odbor za organizaciju Festivala je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Osim interesa sudionika, svake godine manifestaciju posjeti velik broj posjetitelja budućih mladenaca, medija, te najšira javnost. 

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

Ovim putem ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja još uvijek mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar (tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: info@uoz.hr).

FB stranica Festivala: https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar

Instagram Festivala: https://www.instagram.com/festival_vjencanja_zadar/?hl=hr

Sponzori: Zadarska Županija, Grad Zadar, Obrtnička komora Zadarske županije i Hrvatska gospodarska komora, Kazalište lutaka Zadar, Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru.

Medijski pokrovitelji: 057 info, ezadar, Zadarski list, Narodni list, Antena Zadar , Vjenčanje ponuda, Radio BnM, Radio Benkovac, Diadora televizija, Adriatic televizija.

 

 
Vijesti vezane uz projekt   Arhiva vijesti
Preko 50 izlagača na 12. Festivalu vjenčanja u Zadru
Program 12. Festivala vjenčanja u Zadru
12. Festival vjenčanja u Zadru, 16. i 17. ožujka 2019.-poziv novim izlagačima
Uspješno održan još jedan Festival vjenčanja u Zadru
11. Festival vjenčanja u Zadru -poziv novim izlagačima
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.