Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Festival vjenčanja
 

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom ove godine jubilarne desete manifestacije "Festival vjenčanja". Deseti po redu Festival vjenčanja održati će se u subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka 2017. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom.

Organizator: Udruženje obrtnika Zadar

Partner: Ilirija d.d., Arsenal

Sponzori: Zadarska Županija, Grad Zadar i Turistička zajednica grada Zadra

 
I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje:


Subota, 4. ožujka 2017. godine

12:00 h - Svečano otvaranje Festivala - Slatko jutro (prezentacija slastica) - humanitarna akcija i modna revija svečanih haljina

18:00 h - Modna revija vjenčanica & revija cvijeća


Nedjelja, 5. ožujka 2017. godine

12:00 h - Dalmatinsko jutro (prezentacija okusa mediteranske kuhinje) - humanitarna akcija i modna revija svečanih haljina

18:00 h - Modna revija vjenčanica & revija cvijeća


NAGRADNA IGRA ZA MLADENCE
GLAVNA NAGRADA BRAČNO PUTOVANJE
- pokrovitelj Terra Travel

Medijski pokrovitelji: eZadar , Znet , Antena Zadar , Jadranski portal , Narodni list , Zadarski list , Vjenčanje ponuda, Radio Benkovac, Radio BNM.

Sudionici, organizatori i partneri ovogodišnjeg Festivala vjenčanja kvalitetom i sadržajem manifestacije zasigurno će ponovno privući brojne posjetitelje i mladence koji će moći sudjelovati u nagradnoj igri i ostvariti festivalski popust na proizvode i usluge ove godine čak 60 izlagača (salona vjenčanica, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja, turističkih agencija, restorana, slastičara i dr.).

Festival vjenčanja je postao tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja mnoštvo malih obrtnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost ovoga projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Upravo identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 9 godina okupio je preko 450 izlagača, a i ove godine, unatoč nepovoljnoj ekonomskoj situaciji očekujemo preko 50 sudionika. Izlagači su i ove godine izrazili veliki interes zbog činjenice da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentim (korisnicima) te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi. Osim interesa sudionika, svaku godinu za manifestaciju sve veći interes pokazuju i mediji, posjetitelji, te najšira javnost. Broj zainteresiranih sudionika Festivala vjenčanja iz godine u godinu raste, ali Odbor je zadržao koncept malog sajma koji se nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Pozivamo zainteresirane izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar (tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: info@uoz.hr).

Facebook stranica: https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar

 


Popis izlagača
 
Vijesti vezane uz projekt   Arhiva vijesti
Uspješno završen jubilarni 10. Festival vjenčanja
Izlagači i program 10. Festivala vjenčanja
10. Festival vjenčanja u Zadru - poziv novim izlagačima
Uspješno završen 9. Festival vjenčanja
Posjetite nas na 9. Festivalu vjenčanja u Zadru
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.