Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
"Info dan - EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse"
U prvim danima ožujka održati će se besplatni info dani o mogućnostima koje pružaju EU fondovi za urbana područja.
Edukacije "Info dan- EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse" održati će se u organizaciji konzultantske tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o., poljskog partnera „Udruge B4", HUP-a; te gradova Splita, Dubrovnika, Šibenika i Zadra, suorganizatora MINPO-a te pod pokroviteljstvom Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Ambasadi Republike Poljske u Zagrebu.

U Zadru, predavanje će se održati 5. ožujka 2015. godine u Impact centru na Putu Stanova BB, a započinje u 9,00 sati.

Sinonim za kvalitetnu iskorištenost sredstava iz europskih fondova je Poljska. Tako će se na primjerima poljske uspješne prakse, koje u naše gradove donose iskusni poljski partneri iz Udruge B4 te predstavnici Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Veleposlanstvu Republike Poljske u Zagrebu pokazati kako uspješno prijaviti projekt. Dakle, osim informacija na temu što će se moći financirati do 2020. kroz strukturne i kohezijske fondove i kako, biti će riječi i o uspješnom primjeru poljskog grada čiji razvoj možemo primijeniti i na našim gradovima, gradskim subjektima i poduzetnicima. Također, prezentacije sadrže sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata posebice u turizmu i industriji sredstvima EU kroz natječaje u 2015. godini.

Program za Zadar se nalazi u privitku uz vijest. Posjet info danu je besplatan, a sudjelovanje se može prijaviti putem telefona 021/612-673 ili elektroničkom poštom anamarija.kastelan@uhy.hr  do 4. ožujka 2015.



 


Prilog: Program
03/03/2015 - 12:49
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.