Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Predstavljanje strukturnih i investicijskih programa za razvoj malog i srednjeg poduzetništva
Informacijski centar Europe Direct Zadar u suradnji s Udruženjem obrtnika Zadar i Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Zadar, s ciljem razvoja malog i srednjeg poduzetništva, u petak, 12. lipnja 2015. u Udruženju obrtnika, organizira "Predstavljanje strukturnih i investicijskih programa za razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Zadarskoj županiji".

Predstavljanje će se održati u petak, 12. lipnja 2015. godine, u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar, na adresi Zadar, Špire Brusine11, s početkom u 12.00 sati.

Sadržaj ovog događanja vezan je uz mogućnosti razvoja malog i srednjeg poduzetništva i sastojat će se od predstavljanja strukturnih i investicijskih programa, načina prijave na iste, te od predstavljanja programa Zajednice za malo i srednje poduzetništvo, kao i ostalih nacionalnih programa, te od interaktivne komunikacije s sudionicima radionice (program predstavljanja je u prilogu).

U cilju što kvalitetnije komunikacije te kako bi sudionici dobili što kvalitetnije informacije na predstavljanju, potrebno je u obrascu Prijave postaviti što konkretnije i razumljivije upite (maksimalno 3) koji se tiču navedene tematike. Na postavljene upite u interaktivnoj komunikaciji odgovarat će stručnjaci za pojedino područje.

Maksimalan broj sudionika je 50 te će se u obzir uzimati prijave redoslijedom primitka.


Prijavu je potrebno poslati najkasnije do 10. lipnja i to na jedan od sljedećih načina:

On-line prijavom,
• Ispunjenim obrascem na e-mail: info@edic-zadar.com,
• Ispunjenim obrascem na fax 023/501-101

U privitku dajemo program događanja, obrazac prijave i pozivno pismo.



Prilog: Program
Prilog: Obrazac prijave
Prilog: Pozivno pismo
03/06/2015 - 10:54
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.