Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Tečajevi stranih jezika za članove Udruženja obrtnika Zadar
 
nastavno na iskazano zadovoljstvo naših članova prošlogodišnjim održanim tečajevima, Udruženje obrtnika Zadar i ove godine u suradnji sa Acro, agencijom intelektualnih usluga, organizira tečajeve stranih jezika za svoje članove.

 

Udruženje obrtnika Zadar snosi trošak od 687,50 kn za svakog polaznika tečaja, člana Udruženja obrtnika Zadar koji uredno podmiruje komorski doprinos.

 

Slijedom navedenog članovima nudimo prijavu na tečajeve stranih jezika, od kojih je većina za članove besplatna, a jedan je sufinanciran, te ih navodimo u nastavku:

 

 

•           POČETNIČKI TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA u trajanju od 20 školskih sati u grupi do 8 polaznika  ovaj seminar je besplatan za polaznike koji su članovi Udruženja obrtnika Zadar, te koji uredno podmiruju komorski doprinos.

 

•           POČETNIČKI TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA u trajanju od 20 školskih sati u grupi do 8 polaznika ovaj seminar je besplatan za polaznike koji su članovi Udruženja obrtnika Zadar, te koji uredno podmiruju komorski doprinos.

 

•           POSLOVNI TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA u trajanju od 20 školskih sati u grupi do 8 polaznika      ovaj seminar je besplatan za polaznike koji su članovi Udruženja obrtnika Zadar, te koji uredno podmiruju komorski doprinos.

 

•           PARALELNI POČETNIČKI TEČAJ TALIJANSKOG I ŠPANJOLSKOG JEZIKA  u trajanju od 20 školskih sati u grupi do 8 polaznika - sufinancirana cijena koju plaća polaznik je 250,00 kn, za polaznike koji su članovi Udruženja obrtnika Zadar, te koji uredno podmiruju komorski doprinos.

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje pod navedenim uvjetima, molimo da se prijavite na naše dolje navedene kontakte Udruženja čim prije kako biste osigurali svoje mjesto, a najkasnije do ponedjeljka, 26. ožujka 2018. godine.

 

Svi prijavljeni sudionici, u srijedu, 4. travnja 2018. godine u prostorijama agencije Acro, na adresi Špire Brusine 13 u Zadru, biti će pozvani na kratki dogovor, vezan uz podjele po grupama i dogovor o terminima pohađanja tečaja.

  
19/03/2018 - 11:51
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.