Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Jednodnevni posjet Međunarodnom sajmu SASO, u Splitu
 
Udruženje obrtnika Zadar za svoje članove organizira zajednički jednodnevni posjet 23. Međunarodnom sajmu SASO 2019., u subotu, 26. listopada 2019. godine, u Spaladium areni u Splitu.

 

Međunarodni sajam SASO 2019, kao tradicionalno najznačajniji gospodarski skup u regiji okuplja izlagače iz nekoliko europskih zemalja – 10 specijaliziranih sajmova / 4 stručne konferencije / više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva / preko 20 godina tradicije.

Izložbeni program sajma obuhvaća: graditeljstvo, drvnu industriju, metalnu industriju, alate, strojeve i opremu, obrtništvo, malu privredu i poduzetništvo, elektroniku i energetiku, ekologiju, kamen, bazene i bazensku opremu, komunalnu opremu...

U nastavku dostavljamo uvjete za sudjelovanje:

  • ograničen maksimalan broj  sudionika je 50 osoba;
  • pravo sudjelovanja imaju svi članovi Udruženja obrtnika Zadar, koji uredno podmiruju komorski doprinos;
  • članovi mogu sa sobom povesti 1 osobu za pratnju ukoliko se mjesta u autobusu ne popune sa dovoljnim brojem obrtnika.

Udruženje obrtnika Zadar u potpunosti pokriva trošak prijevoza autobusom, a ulaznice za sajam su besplatne za poslovne subjekte, koji se prethodno moraju registrirati na web stranici sajma https://www.sasofair.com/registriracija-za-poslovne-ulaznice/, dok ostali plaćaju ulaznicu 30,00 kuna.

Ukoliko ste zainteresirani za navedeni posjet sajmu, molimo da nam se javite u Udruženje obrtnika Zadar na

tel. 213-678 i 213-379 ili e-mail: info@uoz.hr, najkasnije do utorka, 1. listopada 2019. godine, kako bismo vam rezervirali mjesto u autobusu.

Nadamo se da će odaziv obrtnika biti dovoljan, te da će ovaj posjet ujedno biti prilika za razmjenu poslovnih iskustava, kao i međusobno druženje članova Udruženja.

 

27/09/2019 - 10:13
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.