Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Javni poziv za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima
 
Na inicijativu Odbora tradicijskih i umjetničkih obrta pri Udruženju obrtnika Zadar, Grad Zadar šestu godinu za redom objavio je Javni poziv za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima.


Korisnici potpora su obrtnici, vlasnici tradicijskih i umjetničkih obrta čije je prebivalište kao i sjedište obrta na području grada Zadra, koji obavljaju djelatnost tijekom cijele godine i koji obavljaju djelatnost s popisa tradicijskih i umjetničkih obrta iz članka 3. Pravilnika o kriterijima i načinu dodjele potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima. U javnom pozivu koji Vam dostavljamo u privitku, nalazi se popis obrta koji su obuhvaćeni ovom potporom. Pored navedenih obrta, potpore će se, prema prijedlogu Povjerenstva, dodjeljivati i za razvoj drugih tradicijskih i umjetničkih obrta.

 

Sredstva potpore dodjeljuju se za aktivnosti provedene od dana završetka Javnog poziva za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima u 2018. godini (12. studenog 2018.), te za aktivnosti koje su provedene ili se provode u 2019. godini. U 2019. godini najviše se može dodijeliti 30 potpora.

Najviši pojedinačni iznos potpore može iznositi najviše 10.000,00 kuna godišnje. Ukoliko ukupni iznos zahtjeva za potpore iznosi više od planiranih Proračunom Grada Zadra, odobreni iznosi po zahtjevima umanjiti će se svima u jednakom postotku.

Javni poziv, kao i ostalu dokumentaciju za prijavu možete preuzeti na web stranici Grada Zadra u nastavku: http://www.grad-zadar.hr/vijest/natjecaji-35/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-tradicijskim-i-umjetnickim-obrtima-za-2019-godinu-5457.html

Javni poziv je otvoren mjesec dana od dana objavljivanja, odnosno do 31. listopada 2019. godine. Prijave se podnose Gradu Zadru na način naveden u Javnom pozivu.

 

 

09/10/2019 - 09:05
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.