Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Posjet stručnim sajmovima Cosmoprof-Bologna i Hair expo-Zagreb
 
I ove godine Udruženje obrtnika Zadar i Obrtničke komore Zadarske županije organiziraju za svoje članove frizere i kozmetičare zajednički posjetim stručnim sajmovima Cosmoprof-Bologna i Hair expo-Zagreb.


Sve detalje dostavljamo u nastavku i privitku, te molimo ukoliko ste zainteresirani za posjet da se prijavite na kontakte navedene u nastavku:

PROGRAM HAIR EXPO ZAGREB

Prijevoz za Zagreb, za članove je besplatan, troškove prijevoza autobusom u potpunosti pokrivaju Udruženje obrtnika Zadar i Obrtnička komora Zadarske županije.  Polazak iz Zadra je s parkinga iznad ŠRC Višnjik u nedjelju 08.03.2020. u 06:00 sati. Cijena ulaznice  je 400,00 kn (s PDV-om) po danu.  U cijenu je uključen ulaz na sajam, a karta vrijedi za sve seminare koji se održavaju tijekom dana. Kupovina karata moguća je on line na linku: https://hairexpozagreb.com/ulaznica/ . Dodatna pogodnost za sve posjetitelje, uz kupljenu kartu u pretprodaji ostvaruje se jedinstveni popust na određene must have profesionalne, frizerske proizvode (više informacija na www.hairexpozagreb.com).

Program - nedjelja 08.03.2020.

11:00-12:30  Kenan Team “Dapper dan” barber show, Zanimljivi seminar na kojem će vas barberi upoznati s modernim muškim frizurama koje će obilježiti 2020. godinu. Uz to, savjetovat će polaznike seminara o njezi, odabiru najboljih proizvoda kad je u pitanju styling kose. Na sajmu će prezentirati korištenje Dapper Dan pasti i ulja za njegovanje brade. Uz to barberi će šišati koristeći popularnu fade tehniku te će stilizirati frizure s popularnim tetovažama na kosi.

13:00-15:00  SEAD NUNIĆ - kolorist Look & Learn seminar: 50 NIJANSE PLAVE + 3 tehnike balayage  Pogodan seminar za sve one koji se žele usavršiti u tehnikama koloriranja, kao što je popularni balayage.

15:30-17:00 TONI&GUY Akademija, Look & Learn seminar: Cutting INDIRA SCHAUWECKER - International Artistic Director, STUART MATUSKA – Technical Artistic Director, JON WILSDON – International Artistic Director

Ovaj seminar namijenjen je frizerima stilistima, koji žele osvježiti i proširiti svoja znanja u području tehnika šišanja i stiliziranja. Na seminaru će biti prikazane tri osnovne tehnike šišanja – tehnika jednake dužine, graduacija i slojevitost.

Seminar će se također baviti osnovnim pitanjima, s kojima se frizeri svakodnevno susreću u salonu, kao što je gustoća kose i tekstura, oblik lica te naravno lifestyle klijenata.

Za prijavu potrebno je kontaktirati Obrtničku komoru Zadarske županije na tel. 023/319-273, mail ok.zadar@hok.hr do 01.03.2020. godine


PROGRAM COSMOPROF  BOLOGNA

Prijevoz za Bolognu za članove je besplatan, troškove prijevoza autobusom u potpunosti pokrivaju Udruženje obrtnika Zadar i Obrtnička komora Zadarske županije. Cijena aranžmana za učesnike iznosi 990,00 kn. Ulaznica za sajam Cosmoprof, iznosi 480 kn, plaćanje u agenciji ili mogućnost kupnje online po sniženoj cijeni - 40 eura https://www.cosmoprof.com/ticketing/

Za prijavu i dodatne informacije o načinu plaćanja potrebno je kontaktirati agenciju Terra travel na tel.023/ 337-294, mail: info@terratravel.hr

Program 14.-16.2020.

1. dan – 14.03. - ZADAR – FIRENCA – MONTECATINI TERME. Polazak u noćnim satima iz Zadra s parkirališta iznad ŠRC Višnjik u 01:00 sati. Noćna vožnja autocestom do Firence uz povremene pauze. Po dolasku odlazak u razgledavanje grada zajedno s lokalnim vodičem. Nakon razgledavanja slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada. U dogovoreno vrijeme polazak autobusom prema Montecatini Termama. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan – 15.03. - MONTECATINI TERME – BOLOGNA COSMOPROF – MONTECATINI TERME Doručak. Posjet sajmu COSMOPROF, koji predstavlja vodeći sajam industrije ljepote s brojnim izlagačima iz cijeloga svijeta s ponudama za frizere i prateću kozmetiku, kozmetičare i wellness industriju. I ove godine očekuje vas veliki broj izlagača koji su posvećeni svim granama industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodno zdravlje, oprema za kozmetičke salone i Spa centre, oprema za frizerske salone. Večera. Nakon večere zajednički odlazak u MONTECATINI ALTO, slikovito mjestašce na brežuljku iznad Montecatini Termi s kojeg puca predivan pogled. Za kraj dana predlažemo opuštanje uz poznate talijanske aperitive aperol ili campari spritz. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan – 16.03. - MONTECATINI TERME – LUCCA – BARBERINO MCARTHURGLEN DESIGNER OUTLET – ZADAR Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema LUCCI. Po dolasku kratki obilazak grada zajedno s lokalnim vodičem. Kraće slobodno vrijeme za kavu ili šetnju zidinama grada. U dogovoreno vrijeme polazak autobusom do BARBERINI MCARTHURGLEN OUTLETA. Zadržavanje 2 i pol sata. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Vožnja autocestom uz zaustavljanja. Povratak u Zadar u kasnim večernjim satima.

U privitku dajemo i program puta za Cosmoprof - Bologna.


Prilog: Cosmoprof - Bologna
06/02/2020 - 11:16
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.