Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
HZZ nadograđuje aplikaciju! Predaja zahtjeva za mjeru COVID19 nastavlja se nakon 17.4.
 
HZZ je na svojim stranicama objavio vijest kako se zbog nadogradnje aplikacije predaja zahtjeva za potporu očuvanja radnih mjesta (COVID-19) privremeno obustavlja.

 

U nastavku dajemo cijelovitu obavijest HZZ-a objavljenu na sljedećem linku:  https://www.hzz.hr/novosti-priopcenja/vazne-informacije/nadogradnja-aplikacije-za-predaju-zahtejva-i-dopuna-mjera-ocuvanje-radnih-mjesta.php

 

"Dragi korisnici,

od 8. travnja 2020. godine zaprimanje zahtjeva i dopuna i izmjena zahtjeva za potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima koronavirusom (COVID-19) privremeno obustavljeno radi nadogradnje sustava za zaprimanje zahtjeva..

Napominjemo kako potpora za očuvanje radnih mjesta nije ukinuta, nego sustav nadograđujemo kako bismo Vam omogućili još lakše slanje zahtjeva i dopuna.

Nadogradnja aplikacije omogućiti će:

  • predaju JOPPD broja i popisa radnika koji su za ožujak dobili potporu
  • pregled do sada predanih zahtjeva
  • dopunu zahtjeva sa zaposlenicima koje ste vratili na posao
  • dopunu zahtjeva podacima za ožujak, travanj i svibanj

Važno je istaknuti kako podnošenje zahtjeva i dopuna zahtjeva za potporu za očuvanje radnih mjesta više neće biti moguće putem e-pošte ili fizičke pošte već samo putem on-line aplikacije.

Predaja zahtjeva ponovno će biti omogućena od 17. travnja 2020.

U aplikaciju se i dalje možete registrirati te Vas pozivamo da ukoliko već niste, to i učinite kako bismo Vam na Vašu adresu e-pošte mogli poslati obavijest o ponovnoj aktivaciji aplikacije za podnošenje zahtjeva i dopuna zahtjeva."

08/04/2020 - 13:41
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.