Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Stožer CZ RH donio dvije nove odluke
 
S obzirom na epidemiološku situaciju i mogući prijenos bolesti COVID-19 Stožer civilne zaštite RH donio je dvije nove Odluke:

 

1. Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja

 

 

- stupa na snagu 21. prosinca 2020. godine, a nužne epidemiološke mjere određuju se u trajanju do 10. siječnja 2021. godine.

 

Odluku dajemo u privitku, a detalje o istoj ćete pronaći i na službenoj stranici Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu na sljedećoj poveznici https://www.koronavirus.hr/ogranicavanje-okupljanja-i-druge-nuzne-epidemioloske-mjere-i-preporuke/870

 

 


 

2. Odluku o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj

 

- stupa na snagu 23. prosinca 2020. godine, a nužne epidemiološke mjere određuju se u trajanju do 8. siječnja 2021. godine.

I ovu Odluku dajemo u privitku, a detalje o istoj ćete pronaći i na službenoj stranici Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu na sljedećoj poveznici https://www.koronavirus.hr/zabrana-napustanja-zupanija/878

 

Propusnice kroz sustav e-Propusnica izdaju županijski stožeri prema mjestu prebivališta fizičke osobe ili njenog stalnog boravišta.

Za sve nedoumice oko izdavanja propusnice za putovanja izvan županije možete se obratiti Stožeru civilne zaštite Zadarske županije, čije kontakte dostavljamo u nastavku:

Tel.: 023/350-318

e-mail:  stozercz@zadarska-zupanija.hr

 


 

Prilog: Odluka ograničavanje okupljanja II
Prilog: Odluka zabrana napuštanja županija
18/12/2020 - 17:15
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.