Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Edukativna radionica za frizere MASTERCLASS by Mijo Majhen u Zadru
 
Obrtnička komora Zadrske županije i Udruženje obrtnika Zadar organiziraju u Zadru, za svoje članove frizere edukativnu radionicu MASTERCLASS by Mijo Majhen.


MASTERCLASS by Mijo Majhen organiziran je u sklopu aktivnosti Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Zadarske županije te je navedena cijena po polazniku subvencionirana od strane Obrtničke komore Zadarske županije i Udruženja obrtnika Zadar.

Ukoliko ste zainteresirani molimo da prijavu sa potvrdom uplate izvršite najkasnije do četvrtka, 11. ožujka 2021. zbog ograničenog broja sudionika, na kontakte

Obrtničke komore Zadarske županije:

e-mail:  prijava.obrtnickakomorazadar@gmail.com

tel: 023/319-273.

13.03. i 14.03.2021. FALKENSTEINER HOTEL & SPA IADERA ( PUNTA SKALA PETRČANE)

PLAN I PROGRAM RADIONICE:

Dan prvi: 13.03. (subota)

Trajanje radionice: 13:00h – 18:00h

12:15 – 12:45h Okupljanje svih prijavljenih sudionika u predvorju Falkensteiner Hotela & Spa Iadera uz prijam dobrodošlice i kratko međusobno upoznavanje.

Look & Learn radionica je prilika za druženje frizera te izmjenjivanje iskustva uz prezentaciju trendova u staylingu kose. Inspiracija seminara i frizura koje će se prikazivati su trendovi koje svakodnevno vidimo na Instagramu i ostalim društvenim mrežama i na poznatim celebrity curama. Frizure primjenjive u frizerskim salonima te sve u kombinaciji sa trendovima fashion revija.

Radionica Look & Learn biti će podijeljena u dva djela uz Coffee break koji će biti pripremljen za sve polaznike radionice.

Dan drugi: 14.03. (nedjelja)

Trajanje radionice: 10:00h – 14:00h, 9:45 okupljanje i prijava polaznika

Hand Zone radionica sa praktičnom primjenom znanja i edukacija novih stayling metoda.

Prolaziti će se tehnike izrada frizura, razne teksture kose te pričati o stayling proizvodima za kosu, idealna radionica za sve naše frizere koje žele biti u trendu. Hand Zone radionica također će biti u dva dijela uz Coffeee Break kao i prethodni dan.

Za sva dodatna pitanja i informacije vezane uz masterclass možete se obratiti na kontakt: Smarketing, Branka Fočić, kontakt broj: 091/22 77 609, email: focic.branka@gmail.com.

U privitku dajemo pozivnicu sa svim potrebnim podatcima o radionici.

 

Prilog: Pozivnica
01/03/2021 - 14:19
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.