Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Najava prikupljanja podataka za cijepljenje obrtnika i njihovih zaposlenika
 
cijepljenje svih dionika gospodarstva i obrtništva predstavlja jedan od prioriteta u borbi protiv pandemije te je nužan korak ka uspostavljanju normalnog funkcioniranja svakodnevnog života.

 

Prema planu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) cijepljenje obrtnika i njihovih zaposlenika jedna je od sljedećih faza u sustavnom planu cijepljenja. Kako bi se cijeli zdravstveni sustav što bolje pripremio, pozivaju se svi obrtnici koji se žele cijepiti zajedno sa zaposlenicima da u sljedećih nekoliko dana prikupe i zabilježe sve informacije navedene u „Tablici za prikupljanje podataka o djelatnicima zainteresiranima za cijepljenje“, koju možete pronaći OVDJE. i u privitku ovog e-maila.

 

Dvije prioritetne skupine

Obrtnici/zaposlenici svrstavaju se u dvije skupine.

U prvu skupinu svrstavaju se svi oni koji zbog specifičnosti radnog procesa ne mogu držati fizički razmak prema drugim zaposlenima ili klijentima ili koristiti zaštitnu opremu. Iznimno, u prvu prioritetnu skupinu uvrštavaju se oni zaposlenici koji su ključni za neometano kontinuirano funkcioniranje poslovnih ili proizvodnih procesa.

U drugu skupinu svrstavaju se oni s nižom razinom rizika.

 

Naglašavamo kako tablicu s linka u ovom trenutku nije potrebno slati na bilo koju instituciju ili e-mail adresu, već je za sada potrebno samo da nam povratno javite ukupan broj zainteresiranih djelatnika za cijepljenje, koji molimo da nam dostavite najkasnije do srijede, 28. travnja 2021. godine na e-mail: info@uoz.hr.

 

Napominjemo kako nam je u ovoj fazi potreban isključivo broj ukupnih potreba za cjepivima, te da se nećemo koristiti Vašim osobnim podatcima, već samo ukupnim brojem prikupljenih podataka.

 

 


23/04/2021 - 14:21
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.