Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Nastavak mjere nadoknade fiksnih troškova za kolovoz
 
Na stranicama Porezne uprave objavljena je vijest o nastavku Mjera nadoknade dijela ili svih fiksnih troškova u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID-19) za kolovoz 2021. godine.

 

"Poduzetnicima kojima je Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske tijekom kolovoza 2021. bio obustavljen ili ograničen rad (dalje u tekstu: Odluke) nadoknadit će se svi ili dio fiksnih troškova za kolovoz 2021. godine. Detaljni uvjeti i način ostvarivanja prava propisani su Uputom o provedbi mjere nadoknade dijela ili svih fiksnih troškova u sklopu mjere Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID-19) za kolovoz 2021.​​

Popunjeni Zahtjev za nadoknadu dijela ili svih fiksnih troškova u sklopu mjere Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom za kolovoz 2021.​ podnosi se nadležnoj ispostavi Porezne uprave putem sustava ePorezna,​ od 15. rujna 2021. do 15. listopada 2021. godine. Iznimno, poduzetnici koji nisu korisnici sustava ePorezna dostavljaju popunjen Zahtjev korištenjem servisa Porezne uprave „Pišite nam“​.​ "
 
 
08/09/2021 - 08:50
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.