Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Javni poziv "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta"
 
Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je javni poziv za Program "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta" za 2021. godinu.

Prijave se zaprimaju isključivo od 27. rujna do 9. listopada 2021. godine.

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) sa statusom tradicijskog odnosno umjetničkog obrta.

Namjena sredstava je za financiranje nabave strojeva, postrojenja i opreme, alata i inventara, prilagodbu, uređenje i poboljšanje interijera poslovnog i proizvodnog prostora, uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete, upravljanje i zaštitu intelektualnog vlasništva, nabave usluga u svrhu razvoja proizvoda, marketinške aktivnosti te edukaciju i stručno osposobljavanje vlasnika i zaposlenika.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 20.000,00 kuna, a najviši 50.000,00 kuna, a sredstva za odobrene potpore isplaćuju se korisnicima jednokratno u ukupnom iznosu dodijeljene potpore.

Javni poziv, kao i sve potrebne dokumente, pronaći ćete na web stranici Ministarstva na sljedećoj poveznici https://mingor.gov.hr/javni-pozivi-ministarstva-7389/otvoreni-javni-pozivi/20-09-2021-objava-otvorenog-javnog-poziva-za-program-ocuvanje-i-razvoj-tradicijskih-i-umjetnickih-obrta-za-2021-godinu/8406

Prijava (Prijavni obrazac s traženom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 27. rujna do 9. listopada 2021. godine na adresu:


MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA

Prijava na Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“
Ulica grada Vukovara 78
10000 ZAGREB


Informacije  o  statusu Prijave za  dodjelu  bespovratne potpore raspoložive su putem poveznice: http://poticaji.mingo.hr/.

 
Upiti u svezi prijave na Otvoreni javni poziv dostavljaju se putem elektroničke pošte na adresu: poduzetnistvoiobrt@mingor.hr

 

 


24/09/2021 - 11:05
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.