Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Besplatni webinar - Priprema za završni obračun i novosti u poreznom sustavu
 
Udruženje obrtnika Zadar za svoje članove organizira besplatni webinar na temu "Pripreme za završni obračun paušalista, dohodaša i dobitaša i novosti u poreznom sustavu.

Udruženje obrtnika Zadar već tradicionalno u suradnji sa Đurđicom Mostarčić, predsjednicom Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, organizira za svoje članove besplatni webinar na temu "Pripreme za završni obračun paušalista, dohodaša i dobitaša i novosti u poreznom sustavu u 2022. godini”, koji će se održati u utorak, 4. siječnja 2022. godine, s početkom u 10,00 sati, putem ZOOM platforme.

 Teme na webinaru biti će obrađene sljedećim redom:

- završni obračun za obrtnike paušaliste i  novosti u 2022. godini,

- završni obračun za obrtnike dohodaše i novosti u 2022. godini,

- završni obračun za obrtnike dobitaše i novosti u 2022.godini.

Sukladno prednje navedenom pozivamo ovim putem i obrtnike u paušalnom sustavu oporezivanja da se priključe webinaru na samom početku, u 10,00 sati, obzirom da će se završni obračun za paušaliste obraditi na samom početku webinara.

Za sudjelovanje na webinaru potrebno je osigurati uređaj (računalo, mobitel i sl.) sa kamerom i zvučnikom povezano na internet.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za sve članove Udruženja obrtnika Zadar, stoga Vas pozivamo ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje da se prijavite najkasnije do srijede, 22. prosinca 2021. godine, na e-mail: info@uoz.hr.


16/12/2021 - 16:06
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.