Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Organizirani posjet Međunarodnom sajmu obrtništva u Munchenu 10.-12.3.2023.
 
Udruženje obrtnika Zadar za svoje članove organizira zajednički posjet Međunarodnom sajmu obrtništva u Munchenu, od petka, 10. do nedjelje, 12. ožujka 2023. godine.

Međunarodni obrtnički sajam u Munchenu je najveći obrtnički sajam u svijetu sa preko 1.000 izlagača iz preko 60 država, koji je mjesto prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, a koji posjeti preko 110.000 posjetitelja.

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2023. godine održava se u 6 moderno opremljenih paviljona sajma, kao i predvorju sajma, paralelno sa sajmom „GARTEN MŰNCHEN 2023.“,  na površini izlaganja od 76.000 m2 koja obuhvaća tematski grupe izlaganja: „TEHNIKA I TRANSPORT“, „GRADNJA I MODERNIZACIJA“, „STANOVANJE I UREĐENJE“, „OBRTNIŠTVO I MALO PODUZETNIŠTVO KAO GENERATOR RAZVOJA GOSPODARSTVA“, a branše koje se prezentiraju na sajmu obuhvaćaju sljedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, izrade dijelova za vozila i strojeve, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Udruženje obrtnika Zadar organizira zajednički posjet sajmu za svoje članove koji uredno podmiruju komorski doprinos te sufinancira troškove posjeta sajmu, a broj sudionika je ograničen. 

Ukoliko ste zainteresirani za zajednički posjet sajmu, molimo da nam se javite u Udruženje obrtnika Zadar na tel. 213-379 ili e-mail: info@uoz.hr, najkasnije do srijede, 1. veljače 2023. godine, do 15,00 sati.

Nadamo se da će ovaj posjet biti prilika za razmjenu poslovnih iskustava, kao i međusobno druženje obrtnika. 


27/01/2023 - 13:58
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.