Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Osigurajte povoljniju cijenu električne energije
 
Hrvatska obrtnička komora kroz projekt HOK Obrtnik plus nastavlja suradnju s HEP Opskrbom d.o.o. Zagreb, kroz koju svojim članovima osigurava povoljniju cijenu električne energije.

Članovi HOK-a imaju mogućnost sklopiti ugovor na rok od 2 godine i HEP Opskrba im jamči ugovorenu cijenu za obje godine te će, bez obzira na nepovoljna tržišna kretanja i očekivani porast cijena, ispoštovati svoju ugovornu obavezu u pogledu komercijalnih uvjeta sve do isteka ugovora o opskrbi.

Posebno ističemo kako HEP Elektra Zadar i Hep Opskrba d.o.o. nisu isti pravni subjekt, te kod HEP Opskrbe ostvarujete znatno nižu cijenu električne energije!

Trenutno je na snazi Uredba Vlade RH te se cijene obračunavaju prema Uredbi Vlade (obrtnicima s potrošnjom do 250.000 kwh, električna energija obračunava se po jedinstvenoj tarifi od 0,52kn/kwh, i to u razdoblju od 1. listopada 2022. do 31. ožujka 2023. godine). Nakon isteka Uredbe Vlade od 1. travnja 2023. cijena električne energije više neće biti sufinancirana, te će računi biti višestruko veći (osim korisnicima koji već imaju sklopljen ugovor sa HEP Opskrbom d.o.o., koji će i dalje biti na snazi).

Ukoliko ste zainteresirani za sklapanje ugovora sa HEP Opskrbom d.o.o. Zagreb za sve informacije o uvjetima i cijeni potrebno je obratiti se čim prije prodajnim predstavnicima HEP Opskrbe na jedan od sljedećih načina:

 

putem web stranice HEP Opskrbe na  linku https://open.hep.hr/ords/f?p=205:1:1132779159361 gdje možete popuniti zahtjev za sklapanje ugovora;

putem besplatnog info telefona HEP Opskrbe 0800 5255;

ili putem e-maila na obrtnik@hep.hr  s podatcima o imenu i prezimenu, nazivu obrta, OIB-u i napomenom da ste član Hrvatske obrtničke komore,

Prilikom kontaktiranja HEP Opskrbe potrebno je svakako naglasiti kako ste član Hrvatske obrtničke komore!

Od HEP Opskrbe ćete povratno dobiti  neobvezujuću ponudu za sklapanje Ugovora, koja će sadržavati ponuđenu cijenu električne energije po kwh, koju cijenu svakako usporedite sa cijenom kwh na posljednjem računu. Također provjerite da li Vam je u ugovoru zajamčena cijena narednih 24 mjeseca temeljem Sporazuma s HOK-om.

U nastavku Vam dostavljamo poveznicu na stranicu HOK-a gdje možete pronaći i sve ostale partnere s kojima Hrvatska obrtnička komora ima sklopljene ugovore kroz projekt HOK Obrtnik plus, na temelju kojih obrtnici mogu ostvarivati popuste: https://www.hok.hr/pogodnosti/hok-obrtnik-plus/partneri


23/02/2023 - 14:44
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.