Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Održana radionica Financije salona za beauty salone
 
U organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i suradnji sa trvrtkom SVIM Team, 19. travnja 2023. godine održana je radionica na temu Financije salona, a radionici su prisustvovale vlasnice beauty salona.

Na radionici je sudjelovalo ukupno 15 vlasnica kozmetičkih, frizerskih i salona za uljepšavanje, koje su izrazile svoje zadovoljstvo održanom radionicom.
 
Radionica je trajala 4 sata, a teme koje su se obradile bile su: 

Troškovi salona (koji su fiksni troškovi i kako ih planirati, kako planirati i odrediti varijabilne troškove, primjeri za vježbu, strah od ulaska u PDV obračun, promet vs. zarada); 

Kako odrediti iznos plaće za zaposlenike (što sve utječe na obračun plaće zaposlenika, kako obračunati efikasnost zaposlenika (troškovi zaposlenika mogu biti i do 50 % prometa), da li su postavljeni ciljevi za zaposlenike i zašto je to važno, pozicija u salonu svakog zaposlenika i plan napredovanja je važan za određivanje nivoa plaće, motivacija i dr.)

Moj idealni cjenik usluga (što sve određuje kakav će biti cjenik? Ima puno faktora koji de vas možda iznenaditi! Svaki od njih ćete odrediti za sebe i svoj salon)

 

20/04/2023 - 09:56
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.